У Кременчуці померла бабуся з COVID-19 (оновлено)

2.05.2020, 10:55 Переглядів: 10 611 Коментарів: 3

Відомо, що померла жила в одній квартирі з родичем, в якого був підтверджений Covid-19

Міський голова Кременчука Віталій Малецький сьогодні, 2 травня, на засіданні оперативного штабу повідомив, що 1 травня у місті померла 76-річна жінка. У неї була підозра на коронавірусну інфекцію.


По території, де жила жінка, оголошена карантинна зона.


Також стало відомо, що 24 квітня з ЦРЛ пенсіонерку виписали з лікарні, проте діагноз був інший, не пов'язаний з коронавірусною хворобою. Померла жила з родичем, в якого підтвердився коронавірус. До того ж, цей член родини з-поміж медперсоналу Кременчуцької ЦРЛ. Тож інфікований родич та жінка жили в одній квартирі.


Всі особи, які констатували смерть жінки, були попереджені про ймовірну загрозу. Бабусю ховатимуть згідно з правилами, які застосовують до осіб, що померли від коронавірусу. 


Оновлено:


Сьогодні увечері Віталій Малецький на власній фейсбук-сторінці повідомив, що у жінки підтвердилася коронавірусна інфекція.


- На жаль, маємо сумну звістку. Вчора померла жінка 75 років, а сьогодні прийшов результат її ПЛР-тесту на COVID-19, який був взятий ще 24 квітня. Результат виявився позитивним. Відомо, що до 24 квітня жінка перебувала на стаціонарному лікуванні в центральній районній лікарні, потім була виписана додому. Щирі співчуття рідним покійної.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
2 травня 2020 15:07

Да вы помешались на своем короновирусе!! Бабушка старенькая была, причем тут вирус?? Может хватит над нами издеваться...


19 30
0
2 травня 2020 18:02

Действительно непонятно от чего она умерла и имеет ли хоть какое-то отношение короноварус к смерти или она умерла от какой-то другой болезни вообще не похожей никак на коронавирус. Чем дальше, тем больше будет манипуляций на эту тему в обществе


15 14
181
2 травня 2020 18:30

доктор какая причина смерти пициента короновирус, но у него2 огнестрела и 7 ножевых пиши смерть от короновируса на фоне сопутствующих заболеваний


15 12

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх