Кременчуцькі підприємці виготовили герметичну капсулу для транспортування хворих на COVID-19

15.04.2020, 09:33 Переглядів: 5 446 Коментарів: 2

 

Виробником транспортного ізолятора для інфікованих хворих стала компанія «Креатив-агромаш»

Кременчуцькі підприємці виготовили першу герметичну капсулу для транспортування хворих на COVID-19. За інформацією з сайту Полтавської ОДА, це зробила кременчуцька компанія «Креатив-агромаш», що займається виробництвом силосів та резервуарів для зберігання різних речовин. 


Керівник робіт – Юрій Андрієвський – розповів, що капсула важить 16 кг, виготовлена із герметичного матеріалу, має маску, прибори для подачі кисню, компресор і фільтри для знезараження повітря. Також в ізолятор вмонтовані рукавиці-манжети, щоб лікарі могли проводити будь-які маніпуляції без контакту з хворим.


Наше предпрятие не может находиться в стороне в борьбе с COVID вирусом. Мы произвели первую герметичную капсулу для эвакуации больных с подозрением на инфицирование вирусом COVID-19 в стационарное учреждение. Капсула позволяет защитить наших врачей и реанимобиль от инфицирования. Просьба делиться этим видео, возможно, как всегда наши волонтёры и меценаты поддержат нас, и мы сможем каждый реанимобиль оснастить такой капсулой. Желаю всем крепкого здоровья,и хочу чтобы не пришлось никому кататься в этих капсулах.

Gepostet von Yuriy Andrievskiy am Montag, 13. April 2020


14 квітня транспортний ізолятор для інфікованих хворих привезли на випробування до Полтавського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф. Працівники центру екстреної медицини мали змогу транспортувати уявного хворого в капсулі, фіксували транспортний ізолятор у «швидкій» та подавали в нього кисень.


- Минуло всього 7 днів від ідеї про створення транспортного ізолятору до його появи, – повідомив керівник відділу медицини катастроф Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Володимир Мохначов. – Після тестування перший експериментальний зразок направили на доопрацювання і згодом повернуть у Полтаву.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: adm-pl.gov.ua Джерело відео: ФБ Юрія Андрієвського
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
15 квітня 2020 10:49

А толку? Все одно пацієнт з симптомами до того моменту, коли в нього, не дай Бог, лабораторно підтвердиться cov19 він сам шляється по лікарях, аптеках, іде  рентген чи КТ. Ніхто ж не ізолює з моменту звернення, суєта починається після тестів.


14 7
0
15 квітня 2020 11:05

Цитата: Daniel Mroz

А толку? Все одно пацієнт з симптомами до того моменту, коли в нього, не дай Бог, лабораторно підтвердиться cov19 він сам шляється по лікарях, аптеках, іде  рентген чи КТ. Ніхто ж не ізолює з моменту звернення, суєта починається після тестів.

Тут чисто бизнес в тему.Счас заключат договора с откатами.


9 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх