«Мені дехто каже, що, Віталію Олексійовичу, у вас параноя», – мер Кременчука

12.04.2020, 15:15 Переглядів: 10 826 Коментарів: 9

 

Міський голова заявляє, що в нього параної немає, а просто мерія відноситься серйозно до пандемії коронаврусу

12 квітня на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації міський голова Кременчука Віталій Малецький поділився своєю думкою щодо серйозності заходів й заборон, які діють у нашому місті. Це сталося одразу після того, як мер обговорив із поліцією ситуацію у церквах, де люди на Вербну неділю цілували хрести та ікони.

 


– Мені дехто каже, що, Віталію Олексійовичу, у вас параноя, – сказав Віталій Малецький. – Ні! Якщо деякі великі міста розслабляються.., аби було, ми робимо це серйозно. Краще мати потріскані руки, ніж мати серйозніші ускладнення в результаті інфікування. Давайте робити свою роботу кожен на своєму місці. Вона не така складна.

 

– Попросіть бабусю з вербою піти звідти, – звернувся він до поліцейських. – Бо вона провокує людей купити і зайти. Зайти до церкви і поцілувати ікону. А до цього це зробили ще десять чоловік, п’ятнадцять, двадцять, тридцять. І ми почнемо розганяти ту криву (захворюваності – ред.) ще гірше, а потім буде: «Чому ми не виходимо з карантину? «Чому у нас все так погано?» Погано тому, що ми не думаємо. Давайте почнемо думати, – закликав міський голова.
Автор: Стас Константинов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 9

107
1
D:
12 квітня 2020 15:36

Вот здесь 100 % !!!


54 5
228
12 квітня 2020 15:40

а потім буде: «Чому ми не виходимо з карантину?

 

Чому потім? Можна вже зараз. Озвучте, що буде вважатися початком виходу з карантину? Коли останній хворий вийде з лікарні? Чи коли буде мала кількість виявлень? Так у нас і так наприклад, вчора 11.04. жодного. Чи, можливо, карантин скінчиться при перевірці всього населення? Тоді з вашими 160 тестами за місяць - карантин займе 114,5 років.

Якщо діра за місяць в бюджеті 40 мільйонів - скількі місяців місто зможе протриматись. Дайте людям якісь осяжні орієнтири.

Спілкуйтесь з громадою.

 

Давайте робити свою роботу кожен на своєму місці. Вона не така складна.

 

Ну, ваша - точно. А за лікарів не розписуйтесь.

 

п.с. Зібрання у церквах під час каранитину - це, звичайно, неприпустимо. 

 

 

 


57 4
0
12 квітня 2020 16:39

Согласен с Виталием Алексеевичем! 


19 38
0
12 квітня 2020 16:40

согласна с ним полностью! 


19 35
1 088
12 квітня 2020 16:42

Нууу, тут с Мером соглашусь.


22 22
0
12 квітня 2020 16:47

Виталий Алексеевич, а через неделю храмы Кременчуга и окрестностей по-прежнему будут открыты для всех желающих? А Вы будете всё дальше разводить демагогию в своем кабинете об опасности инфицирования и "щодо серйозності заходів й заборон, які діють у нашому місті"? Не пора ли начинать ДЕЙСТВОВАТЬ, как мэр, будучи "на своєму місці"? 


29 4
0
12 квітня 2020 19:21

Да вы что, низзя храмы закрывать. Вот весь общественный транспорт на государственном уровне остановить, чем самым нарушить конституционное "право на свободу перемещение на територии Украины" это можно. А храмы низзя, это святое


26 2
53
12 квітня 2020 19:28

          Цілком вірно.

         

          А що стосовно безлічі інших хвороб, які передаються не лише через поцілунки, а й повітряно-крапельним шляхом? ГРВІ, ГРЗ, грип різних мастей, дифтерія, кашлюк, менінгококова інфекція, краснуха, кір, вітрянка, герпес, аспергильоз, свинка, поліомієліт, скарлатина, ( великий Гугл доповнить список, якщо що ). Навіть, в якості бонусу, можна отримати побутовий сифіліс через те саме цілування.

         Медогляд для відвідування подібних закладів, звичайно, непередбачений, і ніхто не обробляє антисептиком обрядові атрибути після кожного цілунку або торкання.

           До храмів ходять не лише бабусеньки. Туди йдуть і молоді люди, туди водять і носять дітей. А якщо враховувати той факт, що інформованість про розповсюдження подібних хвороб у переважної кількості населення на низькому рівні, а в декого, взагалі, існує "власна думка", то й маємо те що маємо…  

          Тут і без "корони" є над чим замислитись.

          Я не проти віри. Я проти фанатизму.

 


24 2
325
12 квітня 2020 23:23

Глупость, не паранойя.


7 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх