Фестиваль документального кіно Docudays UA відбудеться онлайн

9.04.2020, 07:44 Переглядів: 2 698

 

Пандемія коронавірусу внесла свої корективи

Фестиваль документального кіно Docudays UA відбудеться онлайн. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на організаторів фестивалю.


- З 24 квітня до 3 травня включно ми підготували для вас 45 онлайн-трансляцій правозахисних заходів Rights Now! та подій майстерні документалістики Docu/Клас. Щовечора на глядачів чекатиме нова серія «Села» від видатної французької режисерки Клер Сімон. Це також понад 50 стрічок у безкоштовному доступі до 10 травня на нашій платформі Docu/Space, – розповіли організатори.


Усі фестивальні кінопокази та онлайн-трансляції будуть безкоштовними. Однак за можливості можна буде заплатити за перегляд довільну суму або зробити благодійний внесок на сайті фестивалю.


Онлайн-фестиваль збереже всі конкурсні програми – Docu/Світ, Docu/Україна та Docu/Коротко. Традиційно кожну з програм оцінюватиме окремий склад журі, до якого входять закордонні та українські експерти, документалісти та правозахисники. Одна з десяти номінованих стрічок отримає нагороду Rights Now! Її вручать креативному документальному кіно, що досліджує сучасний світ і робить значний внесок у дискусію про людську гідність, свободу та рівність. 


Нагадаємо, карантин в Україні запровадили 12 березня через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19.


Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA існує 17 років. Минулого року його відвідали понад 24 564 глядачі. Docudays UA мав відбутися 20–29 березня.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх