Коронавірусне: у Кременчуці заборонили роботу хостелів та оренду квартир подобово

21.03.2020, 14:30 Переглядів: 5 589

 

Готелі у Кременчуці поки не закривають, але мінімізують їхню роботу

У Кременчуці посилюють карантинні заходи – зокрема з 21 березня забороняють роботу хостелів та оренду квартир подобово на період карантину. Про це йдеться у рішенні виконкому Кременчуцької міськради від 20 березня «Про посилення заходів щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію у місті Кременчуці». Ознайомитися з повним текстом рішення можна у цьому матеріалі.


Міський голова Віталій Малецький 20 березня на засідання тимчасової протиепідемічної комісії пояснив:


- По хостелам і по квартирам подобово взагалі є пропозиція на період карантину заборонити надання таких послуг на території міста Кременчука, тому що ми не знаємо, як там проводиться дезінфекція, хто є тією людиною, яка там жила до цього і яка буде жити після цього. Якщо готелі цю інформацію збирають і аналізують по іноземцям, по особам, які повертаються з європейських регіонів, які зараз знаходяться в особливій зоні ризику, і надають цю інформацію, то обміну інформацією з квартирами подобово немає, бо підприємці як правило не реєструються і не надають інформацію про здійснення підприємнцької діяльності.


Готелі не закриють, проте максимально мінімузують їхню роботу на прийом громадян, адже зараз важливо обмежити пересування людей навіть всередині країни. Послуги з харчування гостей надаватимуться безпосередньо в номерах готелів.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх