Кременчуцькі термінали, які не проходять дезінфекцію, планують закрити

22.03.2020, 15:17 Переглядів: 4 958 Коментарів: 6

  

Містянам пропонують користуватися засобами особистої гігієни

На засіданні виконкому Кременечуцької міської ради мер Кременчука Віталій Малецький озвучив інформацію про закриття терміналів, які не проходять дезінфекцію.


- Дані термінали є джерелом підвищеного поширення забруднення. Тут сидять медики, які підтвердять це. Постійний контакт з клавіатурою та екраном, а дезінфекція не проводиться й не проводиться санітарне прибирання. Це той же поручень тролейбуса, який ніхто не протирає, й по цьому екрану проходить за день 20-50 осіб. Зараз важкий період, тому просимо утриматися від уплати платежів через ці термінали. Якщо вам необхідно скористатися терміналом - майте з собою засоби особистої гігієни. - сказав міський голова Віталій Малецький.



Начальнику управління торгівлі, підприємництва та регуляторної політики Людмилі Жорняк доручили повідомити підприємців та ПриватБанк про необхідність дезінфекції терміналів.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
22 березня 2020 16:11

Выделено из бюджета (миллимон) денег на борьбу с вирусом.. Там не предусмотрено и это, в том числе? Карателей создали, создайте мобильную группу кто будет проводить подобную дезинфекцию. В скверах, на остановках был просто выездной театр?


28 3
439
22 березня 2020 16:36

А случаем мер не хочет сходить в Маркет опт,и посмотреть на кассиров,от перекура до перекура в одних перчатках(а они берутся за тот товар что мы потом понесем домой) и без сан обработки их.Грош цена этому карантину!!!

 

 

Если коронавирус Covid-19 подобен членам своего семейства, то при низкой температуре и высокой влажности воздуха он может жить на вещах и поверхностях более недели.

В общем, это семейство вирусов живет от четырех до пяти дней на таких материалах, как алюминий, дерево, бумага, пластик и стекло. Но исследователи установили, что вирусы, которые поражают человека, при комнатной температуре могут храниться на зараженных поверхностях до девяти дней.


7 2
208
22 березня 2020 17:09

Цитата: gansit
А случаем мер не хочет сходить в Маркет опт,и посмотреть на кассиров,от перекура до перекура в одних перчатках(а они берутся за тот товар что мы потом понесем домой)

  А вы чего лазите по магазинам, а не на карантине в своей квартире ? Сидите дом.


5 18
439
22 березня 2020 17:21

Цитата: mefisto

 

  А вы чего лазите по магазинам, а не на карантине в своей квартире ? Сидите дом.

Если Вы сидите дома голодным или жрете только гречку и туалетную бумагу-это ваше дело,а мы кушаем и свежий хлеб и мясо и молочку.


17 2
325
23 березня 2020 10:37

У избранников период истерического помешательства. Чту у ***, что у мелких жуликов


1 1
767
23 березня 2020 11:21

Блин, да закройте вы этого *** в карантин. Он явно ***.А как это предлагает пополнять тот же мобильный?


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх