«Кременчук» поступився «Донбасу» та взяв курс на плей-офф

7.03.2020, 22:11 Переглядів: 2 670

 

Доннечани вперше обіграли кременчужан на своєму майданчику 

Сьогодні, 7 березня, в Дружківці донецький «Донбас» зіграв з хокейним клубом «Кременчук». Центральний поєдинок туру між цими командами завершував першу частину чемпіонату, поставивши крапку з комою перед стартом плей-офф.


Варто відзначити, що «Донбас», що «Кременчук» ще не в курсі своїх суперників, оскільки завдяки своїм високим місцям в турнірній таблиці вони отримали право зіграти відразу в півфіналі.


Підтримати Кременчук вирушив автобус вболівальників кременчуцької команди. 


 


«Донбас» - «Кременчук» 3:2 (1:0, 0:1, 2:1)

Шайби: 1:0 - Коренчук (Мільохін), 19:35, 1:1  - Савченко (Александров - Ворона), 33:29, 2:1 - Костіков (Лялька), 42:14, 3:1 - Мілєхін (Ігнатенко - Буценко), 52:35, 3:2 - Орлов (Созонов), 56:16.
Донбас: Трифонов (Дьяченко); Большаков - Вілсон, Колесніковс - Ігнатенко, Гончаров - Пангелов-Юлдашев, Жовнір; Мільохін - Буценко - Коренчук (А), Шишлянніков - Карамнов - Волков, Лялька (А) - Мазур - Разумов, Подзіньш - Захаров (К) - Костіков.

Кременчук: Сандирєв (Гордюшин); Пузата - Григорян, Хрішпенц - Александров, Фроленко - Толстушко (А), Горлушко ; Тютченко - Зайцев - Бондарук, Созонов (А) - Пукс (К) - Орлов, Савченко - Варава - Ворона, Чердак - Олійник - Бондаренко.



З перших секунд команди обмінялися кидками в створ воріт, змусивши обох голкіперів трошки похвилюватися. В цілому, гра в першому періоді виглядала досить цікавою. Донеччани намагалися тримати марку першого номера, а кременчужани - шукали щастя біля чужих воріт за рахунок контратак.


Саме гості першими створили гольовий момент біля воріт Трифонова, а ближче до екватора періоду обидві команди обмінялися гольовими моментами. Однак на табло ні відмінний прохід Віталія Ляльки, ні два вбивчих моменти від кременчужан ніяк не відобразилися.


І все ж, першими рахунок в зустрічі відкрили господарі. За 25 секунд до кінця першого періоду їм вдалася швидка контратака, в якій Коречук відзначився влучним кидком. Варто зазначити, що до пропущеної шайби, у гостей було три гольові моменти, які їм не вдалося реалізувати.


Другий відрізок почався з більшості «Донбасу» і штурму воріт «Кременчука». Далі, вистоявши меншість, гості пішли вперед, відповідаючи на випади господарів своїми гострими гольовими моментами. Перед уболівальниками на майданчику розгорнулася картина льодової заруби, де по черзі свою воротарську майстерність демонстрували Трифонов і Сандирєв. Орлов, Ворона, Пукс і інші частенько турбували ворота донеччан. У свою чергу, «Донбас» відповідав не менш небезпечними моментами Ляльки, Коренчука, Мазура та інших.


За 6 хвилин до кінця другого періоду кременчужанам все ж вдалося зрівняти рахунок. Точним кидком відзначився Савченко, після розіграшу комбінації за участю зв'язки Александров - Ворона.


Третій період нічим не відрізнявся від двох попередніх - загострення пристрастей, великі швидкості і бажання перемогти, не дивлячись ні на що. На 43 хвилині «Донбас» знову вийшов вперед. Костіков зробив ефектний сольний прохід і знову вивів донеччан уперед. А через 10 хвилин донеччани закинули третю шайбу. Точним кидком з передачі Буценка відзначився Мільохін - 3:1.


Після третьої пропущеної шайби кременчужани всі сили кинули в атаку і змогли скоротити своє відставання до мінімуму - за три хвилини до кінця матчу у воротах Трифонова відзначився Дмитро Орлов. Однак вдруге зрівняти рахунок в матчі і перевести гру в овертайм у гостей майданчика так і не вийшло, а фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу донеччан у заключному матчі "регулярки".


Тренер ХК «Кременчук» Дмитро Сумец про матч з «Донбасом»:

- Грали два гідних суперника. Думаю, гра вийшла дуже бойова. До останньої секунди вірив в хлопців, в те, що ми зрівняємо рахунок.

Може, десь трохи чогось не вистачило, може, удача від нас відверталася, але вважаю, хлопці гідно зіграли, попри поразку.

У нас був настрій на гру, були свої завдання. Хлопці виконували те, що від них вимагали.


Головний тренер "Донбасу" Сергій Вітер:

- Хороша гра напередодні плей-офф, кубкова, можна так сказати. Два лідери чемпіонату нормально побуцалися. Грою я задоволений. Дуже важливо і потрібно було сьогодні виграти.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх