ХК «Кременчук» підсилився захисниками й переміг «Крижаних Вовків»

1.02.2020, 17:35 Переглядів: 2 457

  

Кременчужани продовжують очолювати турнірну таблицю

Напередодні матчу з «Крижаними Вовками», останній день трансферного вікна, хокейний клуб «Кременчук» дозаявив двох захисників - Кирила Фроленка та Георгія Пузатова.


Кирило Фроленко виступав за «Левів», «АТЕК» та «Білий Барс» з Білої Церкви. У поточному сезоні він встиг пограти за «Крижаних Вовків» та «Донбас». Георгія Пузатов грав в чемпіонатах Росії та Білорусі, останньою його командою був «Вітебськ», де він грав у Екстралізі-Б, та закинув 16 шайб і віддав 32 асисти.


Сьогодні, 1 лютого, 33-й тур чемпіонату Української хокейної ліги - Парі-Матч свої матчем продовжили столичні «Крижані Вовки» і «Кременчук» - 2:6. 


«Крижані Вовки» - «Кременчук» 2:6 (2:3, 0:0, 0:3)

Шайби: 1:0 - Мікульчик (Овчинников, Воробйов, менш), 4:48; 1:1 - Кисельов (Григорян, Зайцев), 6:44; 1:2 - Ворона (Грицьких, Хрішпенц), 8:11; 1:3 - Григорян (Олійник, Чердак), 9:24; 2:3 - Мікульчик (Алдамжаров, Роганов), 14:55; 2:4 - Толстушко (Чердак, Гриценко), 51: 21; 2:5 - Орлов, 53:28; 2:6 - Толстушко (Ворона), 58: 50

Крижані Вовки: Петленко (Дуве); Воронін - Жигалов, Федосов - Овчинніков, Роганов; Мікульчик (А) - Воробйов - Алдамжаров, Удовиченко - Чуйков - Мостовий, Савицький - Дворник (К) - Андрющенко, Зик - Гіндуллін - Мкртчян.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Пузатов - Григорян, Хрішпенц - Александров, Грицьких - Толстушко, Єфімочкін - Горлушко; Зайцев - Серанов - Кисельов (К), Варава - Пукс (А) - Орлов, Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Чердак - Олійник - Бондаренко.



Матч господарі майданчика почали дуже активно і відразу показали свою готовність зіграти на рівних - на п'ятій хвилині поєдинку Сергій Мікульчик точним ударом відкрив рахунок у матчі. Кременчужани швидко зібралися і за наступні 4 хвилини не тільки зрівняло рахунок, а й збільшили розрив у рахунку до двох шайб. Під кінець періоду Сергій Мікульчик зробив дубль, мінімально наблизившись до супротивника з Кременчука, проте зрівняти цифри на табло у них так і не вийшло.


У другому періоді команди і зовсім вирівняли гру, обрушивши на ворота Микити Петленка та В'ячеслава Новицького. Однак, реалізувати свої моменти, як у киян, так і у кременчужан не вийшло.


Збільшувати рахунок на табло, після «сухих» фактично 30 хвилин матчу, почали гості майданчика - Всеволод Толстушко оформив дубль, а потім свій момент реалізував Дмитро Орлов. «Крижані Вовки» як би не старалися відповісти закинутими шайбами, проте знову прошити В'ячеслава Новицького у них не вийшло.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх