Спортсмени привітали кременчужан з Новим роком

1.01.2020, 11:28 Переглядів: 2 254

Кременчуцькі спортсмени бажають вдалого 2020 року, який принесе у ваші домівки тільки радість, тепло та дзвінкий сміх ваших рідних та близьких

Футбольна родина «Кремінь» вітає усіх з прийдешнім 2020 роком. 2019 рік ставив перед нами нові виклики та звершення. Основна команда вдруге за останні роки змогла підвищитися в класі й повернутися у Першу лігу. Вперше на стадіоні «Кремінь-Арена» оновили штучне покриття, й хоч виступи в Полтаві давалися не з легких повернення додому стало феєричним. Радості перемог дарували і юні вихованці «Кременя».

 

У цей святковий день хочеться привітати усіх хто не може уявити своє життя без футболу з Новим роком. Хай рік новий принесе ще більше радість перемог, фінансову стабільність, козацького здоров’я, здійснення заповітних мрій, родинний затишок та мир в Україні.



Хокейний клуб «Кременчук», який цього року святкує ювілей - 10 років, вітає всіх з Новим 2020 роком!

- Бажаємо Вам і Вашим родинам щастя, здоров'я, мирного неба над головою, перемог в особистому житті із нами на хокейних майданчиках!

Вашій увазі відео привітання кременчуцької хокейної команди: від головного тренера Олександра Савицького, хокеїстів і працівників клубу, ну і від одного з найбільш хокейних президентів - Сергія Мазура! Чекаємо Вас на наших іграх! Ми разом - одна команда! - йдеться на офіційному сайті хокейного клубу.



Бійці змішаних єдиноборств з СК "Шторм" вітають з Новим 2020 роком


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх