Зеленський звільнив кременчужанина Сергія Кривоноса з двох посад в РНБО

30.11.2019, 10:29 Переглядів: 5 383 Коментарів: 8

 

Ця новина застала Сергія Кривоноса в дорозі

Президент України Володимир Зеленський звільнив заступника секретаря РНБО кременчужанина Сергія Кривоноса з посади голови Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю та з робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. Відповідний указ від 29 листопада розміщений на офіційному сайті Президента України


- 1. ... вивести з персонального складу Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю С.Кривоноса, увільнивши його від виконання обов’язків голови цієї Комісії.

2. Увільнити С.Кривоноса від виконання обов’язків голови міжвідомчої робочої групи з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави. - йдеться в указі.


Сергій Кривонос на своїй сторінці в фейсбук повідомив, що ця новина застала його в дорозі. 


- Секретарь РНБО, якого попередні п‘ять років війни не було видно і чути ні на фронті, а ні в тилу - таки проштовхнув підписання указу.
Мої особисті висновки будуть згодом, «новина» прилетіла мені у дорозі... Зрозуміло одне, що не має бажання певних посадовців реалізаціі програми з підвищення обороноздатності України «П’ять кроків», якраз коли ми вийшли вже на фініш... І взагалі - перетворили РНБО з Ради національної безпеки та оборони України на посміховисько з клоунами. Продовжую працювати і буду задля України! Як то кажуть: за одного битого, двох небитих дають. Україна - понад усе!!! - зазначив Сергій Кривонос. 



Нагадаємо, що на початку листопада Сергій Кривонос заявив, що секретар РНБО Олексій Данилов не бачить його у складі Ради. Хоча він вважає, що там ще може багато зробити на користь держави й реалізувати безпосередньо те, для чого туди прийшов (реалізація програми "П’ять кроків").


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

642
30 листопада 2019 10:41

Треба ж звільнити місце для сівохи та королевської, та й родичі кварталівців ще не всі прилаштовані.


31 28
1 179
30 листопада 2019 11:08

Зеленой квартальной шмаркле оборона не нужна. Зеленая гнида готовится к сдаче кремлевским мразям. Это уже не шаг за шагом. Это уже прыжки. События разворачиваются настолько стремительно, что уже все тайное становится излишне явным. События которые произойдут 9 декабря, развеют сомнения у самых упоротых зебобиков. Готовтесь встречать на улицах страны и в аппаратах госуправления моторыл, гиви, стрелковых и прочие террористические рыла...Будь прокляты цюцюрковий пианист вместе с теми 73,22%  которые притащили клоуна на трон. Все вы предали память погибших в расеняской военной агрессии...


28 48
31
30 листопада 2019 11:16

Вот которотко чего хочет гидрант – довести своими действиями и назначениями народ до очередного майдана, после чего попросить помощи у рашки и благополучно слить путлеру Украину. И выйдет сухим, как же народ хотел свергнуть клоуна, а тут браты пришли на помощь и будут стоять русские танки под офисом президента и охранять гидранта от народа.


24 41
4 371
1
30 листопада 2019 11:36

Цитата: evil
Все вы предали память погибших в расеняской военной агрессии
да им побоку, єто не их война, они устали. Главное что бі в желудке болталась какая то мачмала, вот и всё ихнее существо.


23 34
132
30 листопада 2019 12:51

Есть бо-ооо-льшая разница - между военными заслугами и политической деятельностью. Как военного - уважаю (сам кадровый), ну а политика ... Офицер - очень серьезное звание, но он - обязан(!) выполнять решения именно политиков (см. Присягу). И пофигу личное мнение. Ну а если Сергей Григорьевич ушел в политику - ну, там всякое бывает. Как за земляка - абыдно ... Наших (Кременчугских) из Киева вытесняют ...


13 19
132
30 листопада 2019 14:48

Вопрос к минусующим. Возможно, я и не прав - так подскажите - в чем?


15 6
642
30 листопада 2019 21:04

Цитата: Yuri

Чувак, тебе сопливі люблять



 


1 9
0
1 грудня 2019 00:17

да что ж такое, еще одного честного обидели - https://www.telegraf.in.ua/topnews/10076663-vot-chto-poluchit-kremenchuzhanin
-krivonos-za-to-chto-snyal-svoyu-kandidaturu-v-polzu-poroshenko.html


8 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх