«У нас хороший колектив - всі працюють на результат»: кращий голеодор «Кременя» Дмитро Козьбан

1.12.2019, 09:29 Переглядів: 2 935

 

Післяматчеві коментарі футболістів «Кременя»

Футболісти "Кременя" та "Гірник-Спорту" поділилися своїми враженнями після заключного матчу в осінній частині чемпіонату в першій лізі. Підопічним Володимира Прокопіненка вдалося відправили у ворота суперника два мячі без відповіді. 



Нападник Дмитро Козьбан став кращим бомбардиром “Кременя” за осінню частину чемпіонату. Дмитру за два місяці, які він зіграв у “Кремені” під кінець сезону вдалося набрати обертів. Козьбан за 9 ігор забив 6 м'ячів у ворота суперника. У трійці кращих голеодорів “Кременя” також Дмитро Зозуля та Олександр Єрмаченко.


 

 

- Влітку не знайшов команду - була невелика травма. Вже був вересень місяць й мене запросили у “Кремінь”.. Перші два-три матчі був не в формі, адже довго не грав, а потім нормально увійшов у тренувальний процес. Останні ігри показали, що у нас гідна команда й ми не заслужено знаходимося внизу турнірної таблиці. І якщо все буде добре, то “Кремінь” весною буде боротися за вищі місця.

 

- Яка добра адаптація, що ти одразу забиваєш голи. В чому секрет?

- Секрету ніякого немає, просто у нас хороший колектив - всі футболісти працюють на результат. Дякую команді, без них я б не забивав цих голів. Й добре, що в нас так вийшло: в 4-х іграх три перемоги. У Запоріжжі ми вигравали 1:0 й мали перемагати... Вся команда молодці й ми всі разом й так перемагаємо.

 

- Що вам сказали після гри у роздягальні?

- Нас всіх привітали й відправили у відпустку, а далі буде видно. Ви ж знаєте, що зимове міжсезоння велике й багато чого змінюється. Деякі команди буває не доживають до весни, тому подивимося як буде. Головне, що виграли й на хорошій ноті йдемо у відпустку.

 

- Згадай як забивав гол

- Воротар вибіг й не потрапив по м'ячу... м'яч опинився у мене і я пробив у порожні ворота. Під лівий підібрав й попав у ворота. Добре, що вийшло забити.



Капітан “Кременя” Сергій Ченбай після перемоги у Горішніх Плавнях подякував вболівальникам, які на виїзді створили домашню атмосферу для кременчужан у принциповому матчі проти “Гірник-Спорту”.

 

- Це була принципова гра. Одразу хочу подякувати вболівальникам, сьогодні було таке відчуття ніби грали вдома. Тому перш за все цю перемогу присвячую їм.

 

Щодо самої гри, то гра принципова, й дуже задоволений, що виграли. Не скажу, що ми грали краще, але удача була на нашому боці, тому результат йде на перший план, якість гри забудеться, а результат залишиться.

 

- Як ти себе відчуваєш на полі, ти пішов з центру на фланг, Зозуля розвантажив?

- Він навпаки навантажив, я у центрі відпочивав, тепер зліва працюю й сил під кінець сезону не вистачає. Треба буде з ним спілкуватися, може він хоче там на фланзі десь побігати. Зозуля хороший гравець, тому добре себе відчуваю на фланзі й комфортно себе відчував і тут у Горішніх Плавнях коли грав на лівому фланзі.

 

- Чого не вистачало команді для перемог? Чекали Козьбана?

- У нас були питання по стадіону, плюс після Другої ліги у нас на половину змінився склад команди, поки зігралися. Під кінець, дивіться, яку серію видали. Наче у Запоріжжі все добре складалося, але упустили перемогу. Кінцівкою ми задоволені. Слава Богу, що ми хоч трохи вилізли з того дна. Весняна частина чемпіонату буде веселою й цікавою - залишили інтригу.




Півзахисник “Кременя” Юрій Павлик: 

 

- Приємно було перемогти. Важка гра. Мені здається, що навіть доля везіння була на нашому боці. Сьогодні вийшла бойова гра, тим паче на такому полі було більше боротьби, й тому можливо футбол не був таким комбінаційним. Добре, що так вийшло: забили два голи та не пропустили.

 

- Побачив у нашій команді (“Гірник-Спорт” - ред.) багато знайомих облич: Лазовий, Ситников та Герасимець.

- Я з ним не грав, й не сильно з ним знайомий. Звичайно з хлопцями старожилами, з якими ми грали, приємно було побачитися. Бажаю також Горішнім Плавням удачі, зараз вони набрали хороший хід, тому було вдвічі приємніше обіграти “Гірник-Спорт”.

 

- Що на твою думку не вистачило “Кременю”, була смуга невдач...

- Зіграло те, що всі ігри грали на виїзді. Важко було кожного разу через переїзди, плюс перше наше штучне покриття було не дуже хорошої якості. Всі ігри на виїзді: і домашні й виїзні... коли переходиш на трав'яне - важко, сказується на фізичному стані. Зараз перестелили й стало набагато легше, вона м'якіша плюс вдома граємо. Вдома непогано виступили у двох іграх. Думаю, що у другому колі, якщо все буде добре, то будемо набирати вдома більше очок й вилазити з цієї ями.

 

- Важко грати, коли дивишся в турнірну таблицю, а клуб знаходиться внизу турнірної таблиці?

- Важко, а що робити. У кожної команди свої задачі: хтось бореться за вихід, а хтось за виживання.

 

- З ким було не просто зіграти на фланзі з “Гірник-Спорту”?

- Корольков видно не старіє, молодець рухається й тримає себе в тонусі. Кравчук у вас - не переб'єш і не перестрибнеш.



Півзахисник “Кременя” Вадим Воронченко поділився своїми враженнями після гри:

 

- Сьогодні хотілося перемогти в цьому дербі, адже прийшли глядачі й приїхали люди, які за нас вболівають. Нам необхідні були ці три очки, щоб вибратися з зони вильоту. Також хотіли порадувати публіку й зробити все, щоб глядачі порадувалися за нас. Та закрити сезон перемогою.

 

Поле було важке. У кого було більше бажання перемогти на цьому полі - той і переміг. Виходить у нас сьогодні було більше бажання перемогти. Ми показали, що в дербі ми сильніше. Це радує команду та вболівальників.



Капітан “Гірник-Спорту” Володимир Корольков прокоментував свій ювілейний 200-й матч за “гірників”:

 

- Приємно, що взяв участь у 200 матчах за “Гірник-Спорт”, а й не тільки взяв участь, а й грав у той час коли були найкращі моменти в історії клуба: вихід з Другої ліги, високі місця у Першій лізі. Весь настрій змазав сьогоднішній результат.

 

- Матч з “Кременем” завжди особливий?

- Навіть на зборах коли граємо взимку весь час у нас “заруба” з “Кременем”. Є щось таке... Дербі. Чи це офіційний матч чи то граємо неофіційний матч у нас завжди “заруба”. Сьогодні нам щось не йшло. Якби ми забили хоча б один момент, то думаю граб змінилася.


 


У «Кремені» забивають тільки Діми 


Гол півзахисника “Кременя” Дмитра Скоблова у ворота “Гірник-Спорту” увійшов у трійку найкрасивіших голів минулих вихідних.

 

Владислав Сидоренко з правого флангу навісив до штрафної і Дмитро Скоблов у дотик з району штрафної відправив м’яча у сітку - 0:1.

 

- Забивають тільки Діми! - жартував після гри Дмитро Скоблов звертаючись до Дмитра Козьбана.

 

Ну а що, якщо в останніх 5 іграх відзначилися Діми: Дмитро Зозуля, Дмитро Козьбан та Дмитро Скоблов.



У попередньому турі гол Дмитра Козьбана у ворота Черкащини за версією сайту Sport Arena визнали найкращим.

 

- Різні голи бували цього туру, але є один, виконання якого особливо тонке та вишукане. Ми не беремося судити, що задумував центрфорвард Козьбан, коли вицілював з лівого флангу – чи то подачу на дальню стійку, чи то справді настільки підступний удар, але вийшло прекрасно! Цитуємо звіт про матч: «А на 86 хвилині Козьбану вдався шалений удар лівою щічкою і м’яч залетів за комірець Майбороді і від стійки залетів у ворота – 2:0». - мовиться на сайті.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх