ВПУ №7 перемогло у конкурсі на кращу матеріальну базу і отримає 75 тисяч гривень

26.11.2019, 07:13 Переглядів: 4 428 Коментарів: 1

 

У конкурсі на кращу матеріальну базу військово-патріотичного та фізичного виховання взяли участь 40 освітніх закладів Полтавщини

Кременчуцьке вище професійне училище №7 зайняло перше місце на обласному конкурсі на кращу матеріальну базу військово-патріотичного та фізичного виховання. Про це йдеться на сайті департаменту освіти і науки Полтавської ОДА.


У конкурсі взяли участь 40 закладів освіти Полтавської області, серед яких 17 закладів загальної середньої освіти та 23 заклади професійної освіти.


За рішенням журі, Вище професійне училище №7 розділило перше місце з Вовчицькою загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів-ліцей імені В. Ф. Мицика.


Переможці конкурсу одержать цільові кошти на придбання обладнання і предметів довгострокового користування для оновлення власної матеріально-технічної бази військово-патріотичного та фізичного виховання.  


Ті, хто посів перше місце, отримають 150 тисяч грн (одна винагорода на двох переможців у рівних частинах). Отже, до Вищого професійного училища №7 надійде 75 тисяч грн.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Вікіпедія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
26 листопада 2019 11:24

Вітання всьому колективу ВПУ № 7 і, особливо, Миколі Григоровичу Несену. Він справжній патріот нашого міста і освітянської ниви.


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх