Кременчужан запрошують відвідати Польщу, Швецію, Норвегію та Данію

25.11.2019, 10:01 Переглядів: 4 607

 

Після проходження міжнародного семінару «Північноєвропейський досвід у реалізації політики сфери культури, освіти, охорони здоров’я» його учасники отримають сертифікати міжнародного зразка

Кременчужан запрошують з 9 по 18 серпня 2020 здійснити культурно-освітню поїздку до Польщі, Швеції, Норвегії та Данії з організацією міжнародного семінару «Північноєвропейський досвід у реалізації політики сфери культури, освіти, охорони здоров’я». Про це повідомляє ВМГО «Серце до серця».

 

Захід проводиться відповідно до плану спільних заходів Мінкультури та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця», з метою ознайомлення з міжнародним досвідом у сферах культури, освіти, охорони здоров’я, соціальної та молодіжної політики.


Узяти участь у міжнародному семінарі запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, співробітники закладів культури, освіти, охорони здоров’я, громадських організацій, гуманітарної сфери й інші зацікавлені спеціалісти.


Важливо: витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників семінару.


За підсумками семінару учасники отримають сертифікати міжнародного зразка. Для участі у поїздці необхідно мати закордонний біометричний паспорт. Кількість місць обмежена.


Додаткова інформація та реєстрація учасників за телефонами: 044-400-43-01, 063-737-40-47, 067-407-77-98, 050-447-49-68, 093-214-64-17.


План поїздки можна переглянути тут:plan_serce.doc [37 Kb] (cкачиваний: 113)  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх