Дороги Полтавщини на 100% забезпечені протиожеледним матеріалом для посипки і технікою

24.11.2019, 14:04 Переглядів: 2 462 Коментарів: 2

 

Про зимове утримання автотрас поінформував директор державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан

Автомобільні дороги загального користування, а також дорожні підприємства й організації Полтавської області готові до експлуатації та роботи в осінньо-зимовий період. Про зимове утримання автотрас поінформував директор державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій Басан.


За його словами, нині дорожні підприємства й організації заготували 3 896 тонн солі та 15 000 тонн фрикційних матеріалів.


- Місцеві дороги забезпечені протиожеледним матеріалом для посипки на 100% та створено резервний запас. Також ми провели лабораторні дослідження й визначили дешевший матеріал для приготування протиожеледної суміші з використанням гранвідсіву. На спусках і підйомах насипали конуси з протиожеледної суміші, – розповів Олексій Басан.


Також він додав, що по кожному району області визначили потребу в спеціальній техніці, матеріальних засобах та базах для зберігання піщано-соляної суміші для належного утримання доріг у зимовий період.


Підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» погодило 12 субпідрядних організацій, які прибиратимуть дороги від снігу.


Для чищення й посипання доріг підготували майже 230 одиниць техніки. Додатково планують залучати ще 100 одиниць техніки сільськогосподарських виробництв, фермерів та інших підприємств.


Для інформування водіїв про слизькі ділянки встановили 189 комплектів зимових дорожніх знаків.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 363
1
24 листопада 2019 14:37

Дорог нет в области,песка они заготовили! Пусть бы это агенство дороги лучше сделало. Как небыло дороги Кременчуг- Манжелия, так и нет, а ремонт по бумагам и 9 лимонов в 17 году распилили.


3 3
222
24 листопада 2019 17:14

зашибись... соль, песок и гранотсев... А О ХИМИЧЕСКИХ РЕАГЕНТАХ не слышали???
последние несколько лет, что на обуви, что на машине (даже после единоразового выезда) множество белых разводов от соли...


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх