Учні ліцею №4 провели ярмарок, аби зібрати кошти для хворого хлопчика Артема

22.11.2019, 16:26 Переглядів: 6 526

 
Ініціаторами благодійного заходу стали школярки 5-Б класу

Сьогодні, 22 листопада, у Кременчуцькому ліцеї №4 «Кремінь» пройшов благодійний ярмарок «Розмалюй веселку – подаруй мрію». Цей захід провели для того, аби зібрати кошти для трирічного хлопчика Артема Самка, який бореться з онкологією.

 

Коли «Кременчуцький ТелеграфЪ» завітав у ліцей, фойє було схоже на мурашник: дітлахи метушилися, купували та продавали товари на ярмарку, готувалися до відкриття.

 

Під час урочистого відкриття заходу присутні побачили відеоролик про того, для кого так старалися – про трирічного Артема.


 

 

Учениця 11 класу Дарина Перепелятник, яка є президентом школи та однією з організаторів ярмарку, розповіла:

 

- Артем Самко – це онук нашої вчительки фізкультури. Тому ми завжди підтримуємо їх, вже не перший раз організовуємо такі заходи. У нас сьогодні будуть купувати і батьки, і діти – усі були попереджені про ярмарок. І батьки заздалегідь давали діткам гроші, аби вони робили добру справу тут, у школі.

 

Ініціаторами заходу стали учениці 5-Б класу, які прийшли на кафедру нашої школи і сказали, що хочуть допомогти Артему та організувати ярмарок у школі. Власне, завдяки їм ярмарок сьогодні і відбувся.


 

 

Учні ліцею принесли іграшки, власноруч виготовлені поробки, книги, сувеніри, солодощі – усе це можна було придбати; проводили безпрограшні лотереї. Усі кошти, що зароблять юні благодійники, передадуть мамі Артема Ользі Кутовій, яка є випускницею ліцею №4.

 

Після того, як мама хлопчика розмістила повідомлення у Фейсбуці, де попросила допомоги у лікуванні сина, у кінці жовтня на їхній рахунок від небайдужих надійшло 25 225 грн.

 

На цей час у «скриньці» Артема приблизно 57 000 грн, а всього на лікування він потребує 20 500 євро, тобто 551 450 грн.

 

Якщо ви також хочете зробити добру справу та долучитися до збору коштів для хлопчика, ось реквізити картки «ПриватБанку»:

Кутова Ольга Федорівна

5363 5423 0853 1657.

 

Також сторінка Ольги у Фейсбуці.

 

Під час ярмарку ми дізналися, що торік ліцей №4 долучився до благодійного проєкту «Книга добра» (міжнародний фонд «Чисті серцем»), тому для школярів займатися благодійністю – це вже не нове. Діти називають себе «армією добра» й надалі прагнуть робити хороші справи.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Катерина Турубара Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх