«Кременчук» всуху обіграв білоцерківський «Білий Барс»

17.11.2019, 17:11 Переглядів: 2 489

 

ХК «Кременчук» з 41 балом продовжує лідирувати в турнірній таблиці

16 листопада у рамках 16-го туру чемпіонату Української хокейної ліги – Парі-Матч на арені «Айсберг» лідер першості ХК «Кременчук» обіграв всуху білоцерківський «Білий Барс» 4:0. Про це інформує УХЛ.


«Кременчук» – «Білий Барс» 4:0 (2:0, 0:0, 2:0)


Шайби: 1:0 Серанов (Кисельов - мен), 2:29; 2:0 Бойових (Орлов, Пукс), 12:39; 3:0 Пукс (Бойових), 49:04; 4:0 Орлов (Пукс), 54:48.


Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Григорян, Пукс (А) - Гриценко (А), Свищєв - Роганов, Ворона - Хришпенц; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Созонов - Савченко - Чердак, Орлов - Бойових - Грицьких, Толстушко, Александров.


Білий Барс: Кучер (Скороход); Алексюк (А) - Логачов, Ядловський - Васильєв, Таран (А) - Грицюк; Благой - Ружников - Бабинець, Шиманський - Куцевич (К) - Бородай, Панченко - Качан - Лесніков, Зозовський.



Матч кременчужани почали з закинутої шайби в меншості від Єгора Серанова, відразу показавши гостям, що в матчі очки вони втрачати не мають наміру. І хоч «барси» дуже активно провели першу двадцятихвилинку, попутно атакуючи ворота В'ячеслава Новицького, однак до кінця періоду пропустили ще раз – другий шайбою в матчі відзначився Олександр Бойових.


Могли білоцерківці відігруватися, проте шайба, яку у володіння «городян» в польоті відправив Ярослав Панченко, була закинута в той момент, коли ігровий снаряд був вище воріт В'ячеслава Новицького. А це означає, що в такому випадку гол не буде зарахований.


У другій двадцятихвилинці ворота обох голкіперів залишилися «сухими» і жоден з клубів не зміг змінити рахунок на табло. Не дивлячись на це, команди провели період на швидкостях і з великою кількістю небезпечних голових моментів, проте положення рятували грамотна робота в захисті і хороша гра воротарів.


Під час заключного відрізку зустрічі «городяни» впевнено вирішили збільшити свою перевагу, повністю заволодівши ситуацією на майданчику. Таким чином, до кінця третього періоду в воротах Кирила Кучера по разу відзначилися Олександр Пукс і Дмитро Орлов, остаточно знявши питання про переможця матчу.


Підсумок матчу 4:0 на користь кременчужан, шатаут на рахунку В'ячеслава Новицького і «Кременчук» з 41 балом продовжує лідирувати в турнірній таблиці.


 

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх