Заборонене кохання, криваві сліди, останній спадок: що новенького почитати кременчужанам

16.11.2019, 16:01 Переглядів: 2 705

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку осінніх книжкових новинок


 

Чарльз Мартин «Там, где кончается река»

Долі художника з маленького провінційного міста та дочки впливового політика повинні були скластися по іншому. Доссу та Еббі, вихідці із різних соціальних прошарків, не повинні були зустрітися і тим паче покохати один одного. Здавалося, весь світ проти них. Та хіба важлива чиясь думка для тих, хто присягнув любити один одного до самої смерті?

Ксенія Циганчук «Кривавими слідами»

Слідчий із Луцька Єгор Скляр переїздить працювати до Рівного. Першою його справою на новому місці стає жорстоке і майстерно продумане вбивство іноземця. На допомогу йому приходить патрульна Власта Коваль. Та Скляр любить працювати сам, тому для розв’язання справи їм доведеться принаймні спробувати знайти спільну мову…

 
 

Андрій Новік «Останній спадок»

Дивний дерев’яний куб – дідів спадок студенту Максимові Підгірському. Спадок, який Максим передав своєму викладачеві старослов’янської міфології Далібору Кравцю. Передав і зникнув назавжди.

Далібор знайшов усередені куба зашифроване послання глаголицею. Чоловік не знав, що з тієї миті на нього відкрито смертельне полювання. Дві потужні організації, які роками намагаються знищити одна одну, розпочали запекле змагання. І мета обох – знайти Далібора якомога раніше. Бо лише він має ключ до загадки містичного спадку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх