Вибрали колективну форму: одне міське ОСББ вже визначилося, який договір укладати з КП «Кременчукводоканал»

14.11.2019, 09:33 Переглядів: 4 796

 

Договір з колективним споживачем дає можливість зекономити на абонентській платі

Одне ОСББ, що на Першотравневій, 1Б (10-квартирний будинок) вже визначилося з моделлю нових договірних відносин з водоканалом: вибрали договір з колективним споживачем. Належно оформлений протокол зборів співвласників отримав КП «Кременчукводоканал», повідомила комерційний директор підприємства Алла Ганус.


Договір з колективним споживачем (ОСББ) передбачає лише плату за тарифом на воду і каналізацію, без плати водоканалу за абонентське обслуговування. Тобто ця форма договору дає можливість зекономити. При цьому розподілом послуг та нарахуваннями за них займається саме ОСББ.




Співвласники багатоквартирних будинків (незалежно від того, чи створене ОСББ) мають час до 1 травня 2020 року, щоб укласти нові угоди. Якщо вони самостійно не визначаться з моделлю договірних відносин, зі споживачами «за замовчуванням» укладуть індивідуальні угоди.




Нагадаємо, у Кременчуці з 24 вересня подорожчали вода на 4% і водовідведення (каналізація) на 10,8%. Виставляти рахунки за новими тарифами мешканцям багатоквартирних будинків почнуть після укладання нових угод.


Натомість за тепло в абонентів КП «Теплоенерго», навпаки, є можливість платити за зниженим тарифом, якщо вони укладуть нові угоди з виконавцем послуг.




Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх