Грандіозні бої та захист титулу чемпіонів: за рік клуб «Шторм» об’єднав навколо себе кременчужан та легіонерів

12.11.2019, 08:14 Переглядів: 6 489

 

Спортивний клуб «Шторм» за рік своєї роботи зміг об’єднати професіоналів та покроково залучає молодь

У листопаді виповнюється рік роботи спортивного клубу «Шторм», який під своїм крилом зміг об’єднати професіоналів зі змішаних єдиноборств та кікбоксингу. У 2018 році Максим Сергеєв, Сергій Помазунов та Андрій Зубенко (на фото нижче) вирішили відкрити клуб ММА. Зробили спеціалізований зал, який з часом об’єднав навколо себе не лише професійних спортсменів, а й підростаюче покоління.


  


Цього року до бійців ММА приєдналися кікбоксери. Чемпіон світу з кікбоксингу з клубу «Гермес» Олег Скирта також долучився до клубу. Тепер під одним прапором виступають бійці ММА та кікбоксери.

 

У команді тренуються спортсмени різних вікових категорій: група дітей 6-8 років, група дітей до 14 років, від 15 років й дорослі, серед яких група професіоналів.


 

 

Зараз  у клубі працюють імениті тренери, більшість з яких продовжують виступати серед професіоналів: Віталій Попович, Олег Скирта, Максим Сергеєв, Андрій Зубенко, Богдан Копкін.


Також у клубі «Шторм» виступають легіонери з різних міст України, проте на виході в октагон звучить місто Кременчук. Найбільш відомі це: Олександр Писанко із Запоріжжя та сумчани Сергій Гузев і Кирило Горобець.

 

У планах клубу «Шторм» виховати спортсменів у збірну України з кікбоксингу та ММА, а також провести грандіозний турнір у Кременчуці. Але, на жаль, на сьогодні відсутність спортивної інфраструктури не може дозволити провести турнір такого рівня.

 

21 вересня на турнірі WWFC 15 Кременчук представила найбільша делегація, аж п’ятеро спортсменів. Сергій Гузев захищав свій титул чемпіона, а Кирило Горобець – боровся за тимчасовий титул. На жаль, суперник Олександра Писанка з Молдови перед боєм отримав травму і знявся з турніру. Для Олександра швидко не вдалося знайти суперника, тому довелося зняти бій з турніру.


Максим Сергеєв у ваговій категорії 77 кг виграв суперника нокаутом на 53 секунді.



Андрій Зубенко (70 кг) на жаль, поступився супернику. Кременчужанин на зустрічному ударі отримав лакіпанч (випадковий удар). Бій був не з простих, адже суперник Андрія - чемпіон світу у двох видах спорту.



За титул чемпіона світу WWFC бився Кирило Горобець. Він переміг спортсмена з Киргизстану Ріната Саякбаєва в 3 раунді задушливим прийомом. Кирило завершив яскравий бій рідкісним прийомом «перуанська краватка».



Сергій Грузев (74 кг) захистив свій титул, перемігши рішенням суддів спортсмена з Польщі Сіві Гжегоша.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх