Воїн Богдан Копкін здобув перемогу на міжнародному турнірі

11.11.2019, 11:33 Переглядів: 3 138

 

Кременчужанин спеціально до бою за короткий час скинув вагу

У Словаччині кременчуцький кікбоксер Богдан Копкін завоював перемогу на міжнародному турнірі з кікбоксингу КОК. Спортсмен на прізвисько «Warrior» (Воїн) зі спортивного клубу «Шторм» повернувся на ринг після важкої травми. Перший бій наш спортсмен програв, але, зібравши всі сили, у короткий термін зміг не лише підготуватися до наступного бою, а й скинути вагу.


 

Тренер Богдана Олег Скирта зауважив, що суперником нашого спортсмена був відомий словацький кікбоксер Домінік Антл.



- Бій був достатньо важкий, через вагову категорію, яку запропонувала словацька сторона - 62 кг. Це на 1,5 кг менше, ніж звичайно боксує Богдан.  Значна кількість зусиль підготовки була спрямована на входження в нову вагову категорію. Суперник Богдана - відомий словацький кікбоксер Домінік Антл, дуже цікавий персонаж. На вигляд як «підліток», а у ринзі - «матьорий» професіонал. Побувавши в нокдауні в другому раунді (удар коліном в печінку) Домінік не знітився, а продовжив вести бій в агресивній манері, хоча Богдан «перебивав» його всі три раунди - словак постійно намагався реваншуватись. «Ключом» до перемоги стали удари в тулуб руками і колінами, – зазначив тренер Олег Скирта.


 


Нагадаємо, що Богдан Копкін у 2015 році в Португалії разом зі своїм тренером Олегом Скиртою стали чемпіонами світу з кікбоксингу.



19 жовтня Богдан після важкої травми, де отримав травми обох гомілок, повернувся на великий ринг. На жаль, Богдан Копкін у першому бою в Ірландії поступився супернику.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх