Кременчуцькі кікбоксери завоювали "золото" чемпіонату світу

4.05.2015, 14:08 Переглядів: 3 334

Богдан Копкін завоював золоті нагороди, а його тренер Олег Скирта став дворазовим чемпіоном світу

 

 

З 28 квітня по 3 травня в місті Портимао (Португалія) Міжнародною спортивною кікбоксерською асоціацією (ISKA) проводився чемпіонат світу з кікбоксінгу. Участь в змаганнях взяли представники 23 країн світу (Україна, США, Англія, Ірландія, Шотландія, Кіпр, Іспанія, Португалія, Ямайка, Швейцарія, Італія, Польща, Німеччина та інші), загальною кількістю понад 450 спортсменів.

 

Для участі в чемпіонаті «Український Союз Кікбоксінгу» об’єднала спортсменів 4-х областей України: Полтавська, Чернігівська, Луганська, Київська.

 

Кременчуцьку школу кікбоксінгу представляли спортсмени ГО «Спортивний Клуб «Гермес» Богдан Копкін (вагова категорія до 63,5 кг, розділи К-1, і лоу-кік) та його тренер – Олег Скирта (вагова категорія до 75 кг, розділ лайт-контакт серед ветеранів вікової групи 36-40 років), повідомляє "Кікбоксинг Кременчук".

 

Богдан Копкін вперше в історії Кременчука завоював золоті нагороди в двох найбільш жорстких розділах кікбоксінгу – К-1 і лоу-кік, на одному Чемпіонаті Світу, здолавши на своєму шляху представників Німеччини та Польщі, відправивши своїх суперників у нокаут у другому і третьому раунді. Кременчужанин переміг за очками представників з Португалії та Іспанії.

 

Олег Скирта також вперше в історії Кременчука став дворазовим чемпіоном світу (2014 - 2015 роки) серед ветеранів.

 

Після завершення чемпіонату світу з кікбоксінгу ISKA, кременчужанин Богдан Копкін у складі ще двох українських спортсменів, став претендентом на включення до професійного рейтингу ISKA. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх