Хокеїсти «Кременчука» вдома розгромили «Динамо»

3.11.2019, 13:00 Переглядів: 2 378

 

Кременчужани відриваються від «Донбасу»

2 листопада хокейний клуб «Кременчук» вдома на арені «Айсберг» розгромив всуху харківське «Динамо» 10:0 із 35 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті. За інформацією УХЛ, кременчужани випереджають «Донбас» на 9 очок (за втраченими на 3), оскільки донеччани програли в паралельному матчі цього дня «Білому Барсу» 2:3 ОТ.


«Кременчук» - «Динамо» 10:0 (1:0, 5:0, 4:0)
Шайби: 1:0 Гриценко (Савченко, Ворона), 17:08; 2:0 Кисельов (Бабрусьов), 20:24; 3:0 Пукс (Орлов, Кисельов), 24:14; 4:0 Созонов (Пукс), 24:21; 5:0 Орлов (Пукс, Созонов), 37:01; 6:0 Созонов (Орлов, Пукс), 38:17; 7:0 Орлов (Созонов, Пукс), 45:43; 8:0 Кисельов (Бондарук, Серанов), 48:41; 9:0 Грицьких (Орлов, Созонов), 50:13; 10:0 Орлов (Боєвих, Созонов), 56:59; 

Кременчук: Гордюшин (Новицький); Григорян - Бабрусьов, Боєвих - Хришпенц, Толстушко - Грицьких, Александров - Роганов; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Орлов - Пукс (А) - Созонов, Ворона - Гриценко (А) - Савченко, Свищєв - Поліщук - Ефімочкин.

Динамо: Шевчук (Вязовов); Фірсов (К) - Наливайко (А), Панков - Піддубний, Швоєв - Савченко, Ступницький - Трапезніков; Геворкян (А) - Борисов - Абаджян, Черноморченко - Праведний - Шилкін, Федоров - Соляник - Харін, - Абдулаєв.



Дуже впевнено поєдинок почав голкіпер харків'ян екскременчужанин Михайло Шевчук, який, не дивлячись на велику кількість атак від "городян", тримав міцно на замку свої ворота. Тільки під кінець періоду господарям вдалося пробити Шевчука і відкрити рахунок в поєдинку - дебютним голом у матчі відзначився Тимур Гриценко.


А ось друга двадцятихвилинка пройшла менш приємно для гостей "Айсберга" і більш результативно для господарів майданчика. Кременчужани ще 5 разів відзначилися у воротах Михайла Шевчука, і зняли питання про переможця. Дублем відзначився Дмитро Созонов, а також по шайбі на свій рахунок записали Микола Кисельов, Олександр Пукса і Дмитро Орлов.


«Кременчук» і в третьому періоді не зменшив оберти, продовживши повністю контролювати ситуацію на майданчику. Таким чином за останні 20 хвилин зустрічі у воротах харків'ян виявилося ще 4 шайби, що дозволило Дмитру Орлову оформити хет-трик, а Дмитру Созонова і Миколі Кисельову - дублі.


Підсумок матчу 10: 0, шатаут, який зіграв перший матч в сезоні Микити Гордюшина і третя розгромна перемога «Кременчука» в поточному сезоні УХЛ-Парі-Матч над «Динамо».


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Непогано грали - забили гарні голи і за підрахунками встановили наш рекорд за кидками в нинішньому чемпіонаті - 86. Змістом гри я залишився задоволений. Можливо, потрібно було більше закинути шайб, але в принципі і так нормально.


- Чому до 17:08 не виходило відкрити рахунок в матчі?

- Добре грав голкіпер гостей Михайло Шевчук, довго тримав ворота на замку. Але і він не зміг стримати таку кількість кидків.


- Що команда буде робити в міжнародну паузу?

- Трохи відпочинемо, а після почнемо підготовку до наступних ігор чемпіонату.


Головний тренер харківського «Динамо» Олександр Панченко: 

- У нас молодіжна хокейна команда і в цьому матчі ми відповідали своїм статусом. Були непогані відрізки в грі - в першому і третьому періодах. Але поки нас не вистачає на весь поєдинок.

Ми допускаємо багато помилок, і звичайно, така майстерна команда, як «Кременчук», їх використовує.

По грі хотів би відзначити нашого воротаря Михайла Шевчука, який провів величезний обсяг роботи. На сьогоднішній день найсильніша наша сторона - це воротарська лінія.


- Чому не вийшло сьогодні у «Динамо» відзначиться закинутою шайбою?

- Навіть в сьогоднішньому матчі у нас були гольові моменти, але не вистачило виконавчої майстерності. Наступний поєдинок ми знову зіграємо з «Кременчук» 14 листопада в Харкові, і до цього моменту постараємося поліпшити нашу гру.


Наступний матч "Кременчук" зіграє знову проти "Динамо". Гра відбудеться після міжнародної паузи, 14 листопада о 13:00 в Харкові.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх