Брати Пічки підкорювали висоту на фестивалі з болдерингу Kinder Blocks

3.11.2019, 10:44 Переглядів: 2 702

 

Вітаємо наших юних спортсменів

Брати Пічки Ігор і Демид взяли участь у відкритому чемпіонаті скеледрома «Цех», який зібрав велику кількість юних скелелазів. «Kinder Blocks» проходив в рамках відкритого фестивалю з болдерингу 19 жовтня в залі скеледромі «Цех» Київ.


«Цех» один з найбільш найсучасніших скеледромів в Україні. Основою скеледрома є найсучасніший болдеринговий зал, так само є площини для лазіння на трудність і швидкість (класика). Структура скеледрома створена за принципом максимального комфорту для заняття різними видами скелелазіння і зможе задовольнити як новачків, так і професійних спортсменів. Площині для скелелазіння мають різноманітні структури, різні кути нахилів і нависання.


 


Учасники «Kinder Blocks» були розділені за віковими групами до 2012 р.н. і молодше, 2010-2011 р.н., 2008-2009 р.н., 2006-2007 р.н. У змаганнях взяли участь юні спортсмени з усієї країни. У програмі змагань спортсменів чекав комбінований залік по двох дисциплінах труднощі й болдер, у два етапи: кваліфікація та фінал.


 


За підсумками відкритого чемпіонату Пічка Демид зайняв 2 місце у віковій категорії 2010-2011 р.н., Пічка Ігор завоював 1 місце у віковій категорії 2008-2009 р.н. До відкритого чемпіонату скнлндрома «Цех» «Kinder Blocks» спортсменів підготував тренер Шалагин Михайло на базі школи скелелазіння «Jiwa» Київ.


 


Скелелазіння розвивається вид спорту. Останнім часом у багатьох містах відкриваються нові або реставруються вже наявні стенди. У Кременчуці працює секція скелелазіння при Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського в легкоатлетичному манежі (просп. Свободи 56).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Тетяна Пічка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх