На Петрівці з’явиться частина стадіону «Кремінь-Арена»

27.10.2019, 17:33 Переглядів: 4 072

Рішення підтримали депутати на сесії Кременуцької міської ради

На спорткомплексі «Юність», що на мікрорайоні Петрівка постелять частину штучного покриття, яке зняли зі стадіону «Кремінь-Арени». Запит від депутата Руслана Федорченка на сесії Кременчуцької міської ради оголосив міський голова Віталій Малецький, адже депутат був відсутній на засіданні.


Запит щодо спортивного оздоровчого комплексу «Юність». В ньому йшлося, що депутатів прохають у терміновому порядку надати доручення благоустрою та подальшого догляду.


- Зараз там проводять підготовчі роботи з укладання штучного покриття футбольного поля, шляхом зняття зеленого покриття газону, підсипання щебня й укладання вирівнювального шару, за рахунок приватного підприємства Миколи Корецького. – зазначив мер. Ми допоможемо й частину поля зі стадіону «Кремінь-Арена» передамо туди. Він сам укладає. На цьому тижні він має оформити сітки, щоб м’яч не вилітав. Там також будуть лавки. На Петрівці з’явиться новий чудовий спорткомплекс.


«За» проголосували 24 депутати.


Зауважимо, що на бюджетній комісії перед сесією озвучили, що штучне покриття стадіону «Кремінь-Арена» можуть максимально розділити на 4 поля. Серед кандидатів звучали школи № 21, 26, 6 гімназія та 4 ліцей, та табір «Зоряний».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх