Депутати хочуть нагородити відзнакою Кременчуцький університет імені Остроградського – за рейтинг

25.10.2019, 11:02 Переглядів: 3 041 Коментарів: 3

 

Навчальний заклад посів 11 місце серед національних вишів України

24 жовтня на сесії Кременчуцької міської ради депутат Руслан Ульянов надав «приємний», за його словами, запит на адресу мера щодо нагородження відзнакою міської ради Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.


Справа в тому, що у 2019 році Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти вперше здійснило аналіз показників роботи національних вишів України.


За низкою проаналізованих показників, серед 113 національних університетів Кременчуцький національний університет імені Остроградського посів 11 місце - найвище серед технічних закладів такого рівня.


- Я вважаю, що це є видатним досягненням науково-педагогічного колективу університету для нашого міста. Це сталося завдяки високим досягненням професорсько-викладацького складу у науковій діяльності, а також активній роботі викладачів у плеканні наукових кадрів вищої кваліфікації. Ми маємо, я думаю, пишатися тим, що у нас діє на території Кременчука такий навчальний заклад, який настільки високо був оцінений незалежним оцінювачем, - наголосив депутат Ульянов.


Депутат запропонував відзначити досягнення колективу та студентів КрНУ грамотою або іншою відзнакою Кременчуцької міської ради.


- Дійсно, наш університет серед багатьох вузів України посів неочікувано високе місце. Дехто жартував навіть і казав, що в райцентрі не може бути такого вузу з такими результатами. Але насправді він є, дійсно фаховий колектив і ректорат працює, і наші викладачі працюють. Треба відзначити тих людей, які роблять і освіту нашу доступною, сучасною, і наше місто розвивають та підтримують, - прокоментував мер Віталій Малецький.


Запит від Руслана Ульянова підтримали усі присутні у сесійній залі депутати.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
25 жовтня 2019 12:07

Рейтинг чего, взяток? Да, преподаватели берут не стесняясь. А обучение где? Пособия и стенды пятидесятых годов. Дайте запрос в политех, куда выпускники идут работать с дипломами. Грузчиками на новую почту или йогурты выставлять на прилавке в маркетопте. Вот вам и все обучение.....


15 3
68
25 жовтня 2019 12:11

А там студенты вообще есть? Последние 5 лет только к концу учебного года хоть какие-то группы студентов у универа наблюдаются. В остальное же время тишина...


4 1
38
25 жовтня 2019 14:03

А всего в рейтинге біло 11 вузов???

 

 


3 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх