Зекономлені кошти на торгах підуть на фінансування спортінтернату у Кременчуці

15.10.2019, 09:10 Переглядів: 1 734

 

Серед економних проєктів було штучне покриття для стадіону «Кремінь-Арена»

Комісія Полтавської облради розглянула фінансування спортивних інтернатів та будівництва майданчиків з коштів, які вдалося зекономити під час тендерів. Зазначимо, що серед тендерів де вдалося зекономити майже 4 мільйони гривень - закупівля штучного покриття для стадіонів «Кремінь-Арена» та покриття для Полтави.



Успішний тендерний процес дозволив зекономити 7,5 мільйона гривень. Вони підуть на закупівлю нового спортивного інвентарю. У планах - футбольне поле у школі «Горпинка» в обласному центрі та 8 - по області. За словами начальника Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександра Буцького, витрачати кошти будуть на умовах співфінансування.


- Беремо школу Горпинки. Ми їм закуповуємо траву 60 на 40, оплачуємо траву та сітку, а вони зобов'язані підготувати основу. Основа не дешева і процес не простий. І от зараз на комісії ще раз буде розгляд та розподіл цих коштів. Одне поле 60 на 40 і 8 полів – 42 на 22. - зазначив Олександр Буцький.


Обговорили і забезпечення шкіл-інтернатів спортивного профілю, серед яких школа-інтернат спортивного профілю ім. Піддубного. Цими закладами опікується освіта, проте провідних спортсменів забезпечує Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА.


Зараз в області працюють два спортивні інтернати – в Полтаві і в Кременчуці. Загальна сума фінансування складає 1,5 млн. грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх