На стадіоні «Кремінь-Арена» розпочалися попередні роботи для заміни покриття

10.09.2019, 18:01 Переглядів: 3 015

 

Сам процес розпочнеться трохи згодом

На домашній арені футбольного клубу «Кремінь» - «Кремінь-Арена» розпочалися попередні підготування до заміни штучного покриття. Вчора ввечері, 9 вересня, до Кременчука заїхали дві величезні фури з піском та гумовою крошкою. Весь ранок з автомобілів вивантажували мішки. Один такий мішок з піском важить - одну тонну (1000 кг).


Зазначимо, що 29 серпня Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації уклав договір на придбання синтетичної трави та спеціального обладнання для двох футбольних майданчиків, розміром 60х105 метрів. Одне з полів передбачене для футбольного клубу «Кремінь», а інше для «Ворскли». Угоду підписали з товариством з обмеженою відповідальністю «Глобал Вью».


За інформацією порталу публічних закупівель «ProZorro», очікувана вартість складала – 13 млн грн, проте в результаті торгів вдалося визначити переможця, який запропонував – 8,9 млн грн. Ця сума передбачена на придбання двох комплектів спортивного інвентарю.


За 4,5 млн грн кожна з команд отримає: синтетичну траву, ворота для футболу, футбольну сітку для воріт та проклейку покриття. Згідно з договором роботи мають завершити до кінця вересня 2019 року.


Загалом в торгах взяли участь 9 учасників. Пропозиції від ТОВ «БРІГ» та ТОВ «Майстерфайбр-Україна» відхилили через відсутність зразків та досвіду виконання подібних робіт.


Нагадаємо, що поки триває осучаснення штучного покриття, футболісти «Кременя» проводять свої домашні матчі на стадіоні «Локомотив» у Полтаві.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх