Хокейний «Кременчук» до ювілею вводить альтернативний логотип

7.10.2019, 16:31 Переглядів: 3 875

 

Перша команда залишає за собою палаючу шайбу

Професійна команда хокейний клуб «Кременчук» до свого 10-річного ювілею вводить альтернативний логотип. За інформацією пресслужби ХК «Кременчук», традиційна емблема залишається головною й офіційною для кременчуцького хокейного клубу.


 


Альтернативні логотипи є у багатьох спортивних команд, в тому числі хокейних - в КХЛ і НХЛ. Таких як: «Северсталь», «Амур», «Сибір», «Ак Барс», «Вашингтон Кепіталз», «Бостон Брюїнз», «Лос-Анджелес Кінгс», «Міннесота Уайлд», «Піттсбург Пінгвінз», в одного з найстаріших хокейних клубів у світі, заснованого понад 100 років тому в 19 столітті «Оттава Сенаторс», «Торонто Мейпл Ліфс» часто переробляли свій кленовий лист...


Наприклад, «Міннесота Уайлд»:


Офіційний логотип...


 


...альтернативний логотип


 


У 2020 році ХК «Кременчук» відзначить свій перший круглий ювілей - 10 років з дня заснування. До цієї дати кременчуцька хокейна команда готує своїм вболівальникам ще багато цікавих і приємних сюрпризів.


- Новий логотип ХК «Кременчук» виконаний в новому модному стилі, в традиційних чорно-оранжево-білих кольорах команди, в якому проглядається схожість форми щита з короною, з офіційними емблемами міста Кременчук і його хокейного клубу. Під написом «Кременчук» завдано рік заснування команди «2010» та летить, як метеорит, хокейна шайба, - йдеться у повідомленні. 


Офіційна емблема хокейного клубу «Кременчук»:

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх