Кременчужани без проблем здолали «Динамо»

26.09.2019, 21:55 Переглядів: 2 513

 

Підопічні Олександра Савицького продовжують очолювати турнірну таблицю

Хокеїсти «Кременчука» у Харкові здолали «Динамо» з рахунком – 7:0.


«Динамо» - «Кременчук» - 0:7 (0:5, 0:1, 0:1)

«Динамо»: Шевчук (Бандурян); Фірсов - Наливайко (А), Піддубний - Панков, Савченко - Трапезніков, Швоєв - Ступницький; Геворкян (А) - Муртіщєв - Олійник (К), Абаджян - Праведний - Борисов, Шилкін - Черноморченко - Абдулаєв, Фьодоров - Соляник - Харін.
«Кременчук»: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Григорян, Грицьких - Толстушко, Горлушко; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Варава - Савченко - Жеребцов, Свіщев - Гриценко (А) - Созонов, Пукс (А) - Орлов - Ворона.



Холодним душем для харків'ян стала перша п'ятихвилинка, в якій дублем відзначився Дмитро Орлов. Як повідомляє пресслужба кубу, далі, гравці «Динамо» вирівняли гру і мали парочку небезпечних моментів. Але в другій половині періоду Микола Кисельов (пас від Єгора Серанова), Єгор Серанов (пас від Гліба Бондарука) і Олександр Горлушко, закинувши по одній шайбі доводять рахунок до розгромного - 5:0.


У другому і в третьому періодах, не дивлячись на результат першої двадцятихвилинки, обидві команди продемонстрували, перед уболівальникам, хокей з високими швидкостями і гольовими моментами. Харків'яни, як мінімум, повинні були закидати по шайбі в останніх двох таймах. Але, на жаль, в цей вечір В'ячеслав Новицький був бездоганний, а коли і він вже був не в силах відбити шайбу, за нього це зробила штанга воріт.


Те, що не вийшло у динамівців, зробили «городяни». Вони спокійно закинули по одній шайбі в кожному з двох, що залишилися. Точні кидки на свій рахунок записали Дмитро Созонов і Олександр Горлушко.

Перемога підопічних Олександра Савицького ще більше зміцнила лідерські позиції «Кременчука», а харків'яни вже четвертий матч поспіль не можуть відчути смак перемоги і здобути перші очки в чемпіонаті.

 

Наступний матч підопічні Олександра Савицького зіграють 28 вересня у Дружківці з донецьким «Донбасом». Початок гри о 16.30.  

Автор: Альона Душенко Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх