«Олімпік» вибиває «Кремінь» з Кубку України

25.09.2019, 17:30 Переглядів: 4 002 Коментарів: 2

 

Кременчужани зіграли в Кубку України

Сьогодні 25 вересня футболісти Кременя в рамках Кубку України зіграли з донецьким Олімпіком. Кременчужани мінімально постулися супернику.


«Кремінь» - «Олімпік» - 2:3 (1:2)

Голи: Сидоренко 9, Кошман 76 - Джеффрі 15, Зотько 41 (пенальті), Гончаренко 54 (автогол).

«Кремінь»: Олійник (к), Сидоренко, Гончаренко, Ченбай, Городенко, Скоблов (Кошман, 46), Воронченко, Астахов (Єрмаченко, 46), Павлик, Тарануха, Удод (Козьбан, 46). Запасні: Закорський, Куць. В.о. головного тренера: Володимир Прокопіненко

«Олімпік»: Пеньков, Зотько (Цимбалюк, 46), Є. Пасіч (к), Лук’янчук, Клименчук, Драман Салу, Фабіньо (Кравчук, 62), Г. Пасіч, Завійський, Шахаб, Джеффрі (Імері, 77). Запасні: Кринський, Політило, Матар. Головний тренер: Вісенте Гомес


Попередження: Кошман (58), Сидоренко (65) - Шахаб (81), Кравчук (82)


Арбітр: Новохатній В.В. (Київ), асистенти арбітра: Жуков О.В. (Харків), Сухін В.В. (Одеса), четвертий арбітр - Деревінський О.О. (Київ), спостерігач арбітражу: Годулян В.І. (Одеса). Делегат УАФ - Дігтяр О.І. (Полтава). Попереджені: Кошман (58), Сидоренко (65) - Шахаб (81), Кравчук (82)



 


Автор першого голу в кубковому матчі "Кремінь" - "Олімпік" Владислав Сидоренко поділився своїми враженнями після гри. Півзахисник "Кременя" зазначив, що в команди немає іншого шляху як заробляти очки й підійматися з нижньої частини таблиці. 

 

- Прикро, що пропускаємо так багато голів. Мабуть необхідно розпочати з самих себе й зіграти в обороні на "нуль". Ми в кожній грі дуже багато пропускаємо й при цьому немає впевненості.

 

Мій гол не награна комбінація. Я вбігав у вільну зону й після подачі Воронченка забив гол.

 

Прикро програвати п'ятий матч поспіль, нічого, будемо робити висновки.

 

На гру з "Оболонню" - немає іншого шляху, як виходити, битися, заробляти очки й виходити з нижньої частини таблиці. Будемо працювати над помилками й заробляти очки.



Півзахисник "Кременя" Олександр Городенко у матчі з "Олімпіком" вперше з перших хвилин зіграв за кременчуцьку команду. Олександр після кубкової гри з донеччанами поділився своїми враженнями:

 

- Був динамічний футбол - емоцій дуже багато, хотілося виграти й пройти далі. Я колись грав в "Олімпіку", знаю гравців і тренерів цієї команди, вони не в кращому положенні, але давайте не забувати, що це команда Прем'єр-ліги. Я дуже радий що тренер дав мені шанс, не має значення проти якого суперника, я радий вийти на поле і грати. Мандраж був спочатку, потім забили швидкий гол і все стало нормально.

 

У матчі з "Оболонню" нам потрібна тільки перемога, потрібно набирати очки.


 


Виконуючий обов'язки головного тренера «Кременя» Володимир Прокопіненко прокоментував результат матчу 1/16 Кубка України в якому кременчужани мінімально поступилися:

 

- Ми виглядали сьогодні гідно в матчі проти «Олімпіка» з вищої ліги. Мені було приємно спостерігати за діями своїх футболістів в окремих відрізках матчу. Звичайно, ми допускаємо багато помилок, без цього у футболі нікуди. Будемо над ними працювати. Я сказав футболістам у роздягальні, що потрібно вчитися швидше приймати рішення на футбольному полі. Якщо в цьому компоненті будемо додавати й менше робити помилок, які призводять до негативного результату.Я не можу сказати, що ми поступилися самовіддачею «Олімпіку». Й не скажеш, що хлопці не старалися. Горіли очі й було бажання, для мене на сьогодні це найголовніше. Те що нам необхідно рости й підійматися. Ті помилки, які прощали у Другій - не прощають у Першій лізі, тим паче з командою Прем'єр-ліги. В цьому компоненті буде рости й розвиватися.

 

- Чи планував сьогодні виграти «Кремінь»?

- Звичайно. Налаштовую хлопців на перемогу в кожній грі. Звичайно були коригування зі складом. У нас буде дуже відповідальна гра у неділю з Оболонню. Можна сказати, що сьогодні у нас була генеральна репетиція й вона мене влаштувала.

 

- Обираючи між Кубком та чемпіонатом де виставляли пріоритети?

- Пріоритет чемпіонат України в будь-якому випадку.


 

Головний тренер «Олімпіка» Вісенте Гомес зауважив, що перемога - це добре, але задоволення від гри він не отримав.

 

- Мені не сподобалася гра у виконанні моєї команди сьогодні. Ми зіграли погано як в захисті, так і в атаці. Зовсім не була дотримана структура гри. Наш план на матч не спрацював. Ми намагаємося створити свій стиль, своє обличчя... Те, що я побачив сьогодні на поле - абсолютно не відповідає нашому баченню і нашим цілям. Ми переглянемо відео матчу і разом з футболістами проаналізуємо всі помилки. Перемога - це завжди добре, але задоволення від змісту гри ми не отримали.



Результати третього попереднього етапу Кубку України: 

«Кремінь» (Кременчук) - «Олімпік» (Донецьк) - 2:3

«Миколаїв» (Миколаїв) - «Чорноморець» (Одеса) - 1:0 

«Оболонь-Бровар» (Київ) - «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) - 0:2

«Минай-Закарпаття» (Ужгород) - «Волинь» (Луцьк) - 1:0

«Альянс» (Липова Долина) - «Балкани» (Зоря) - 1:0

«Буковина» (Чернівці) - «Львів» (Львів) - 0:2

«Інгулець» (Петрове) - «Карпати» (Львів) - 7:6 (пенальті)

«Діназ» (Вишгород) - «Олександрія» (Олександрія) - 0:1

«Агробізнес» (Волочиськ) - «Дніпро-1» (Дніпро) - 1:3

«Рух» (Львів) - «Маріуполь» (Маріуполь) - пізніше у зв'язку з перенесенням матчів ПФЛ. Матч відбудеться 2 жовтня 2019 року


29 вересня «Кремінь» зіграє з «Оболонь Бровар» у Києві. Початок матчу о 17.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Богдан Проскуров, Олег Дубина
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
25 вересня 2019 22:10

Очередная победа Недяка


2 2
103
25 вересня 2019 22:24

А при чому тут директор Кременя Андрій Недяк?


3 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх