Знесуть чи не знесуть? Земельне управління мерії переписало хатинки на березі Дніпра

25.09.2019, 16:03 Переглядів: 4 475 Коментарів: 3

 

Обстежили 161 ділянку у прибережній смузі в межах садово-городнього кооперативу «Металург». Хаткам на березі Дніпра присвятять окреме засідання комісії

Земельне управління виконкому Кременчуцької міської ради на доручення земельної депутатської комісії обстежило ділянки в межах садово-городнього кооперативу «Металург», що на Раківці. Причина обстеження – незаконне будівництво у прибережній захисній смузі.




Як доповіла Ірина Безверха, начальник земельного управління, усього в кооперативі 1 504 ділянки. Повністю обстежили ділянки в межах прибережної захисної смуги – таких 161. Склали детальний опис кожної, додали фотоматеріали, що фіксують, чи є забудова і яка саме: фундаменти, тимчасові споруди чи капітальні споруди. Про кількість виявлених порушень пані Безверха наразі не сказала – матеріали ще передадуть на опрацювання управлінню архітектури та Держархбудконтролю.


Віце-мер з будівництва Дмитро Кравченко заявив, що «потрібно піднімати питання про знесення незаконної забудови».

Проте імена забудовників наразі офіційно мерії не відомі. Ірина Безверха повідомила, що голова кооперативу «Металург» відмовився їх назвати, посилаючись на закон про захист персональних даних.


Хатинкам на березі Дніпра вирішили присвятити окрему земельну комісію, її призначили на 10 жовтня, на 14.00. На засідання запросять представників контролюючих органів, голову садово-городнього кооперативу. Депутат Олександр Роженко запропонував передати через голову кооперативу запрошення на комісію й забудовникам берегів, які воліють залишатися невідомими.


Нагадаємо, із забудовниками Дніпра (і то в межах одного кооперативу) депутати нинішнього складу міськради почали боротися на четвертому році своєї каденції. До цього вони особливо не переймалися тим, що робиться у прибережній смузі. А що там робиться - у нашому сюжеті.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

198
25 вересня 2019 16:43

самая "противная" это возле пляжа

вот бы ее снести 


12 1
0
25 вересня 2019 19:13

А на Флотской народно-гранатового снести слабо?


24 1
1 658
26 вересня 2019 14:43

Делаю ставку-не снесут !smile


3 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх