«Гру проти «Кременя» провів зі зламаною рукою», - голкіпер «Черкащини»

24.09.2019, 14:29 Переглядів: 2 151

 

Воротар черкаського клубу зазнав травму ще у грі з Балканами

Воротар «Черкащина» Олексій Майборода весь кубковий матч проти «Кременя» відіграв зі зламаною рукою. Голкіпер Майборода розповів про перелом руки та розпач від результатів, про це повідомляє пресслужба «Черкащини». 


– Травму отримав у матчі з Балканами, – говорить гравець. – У одному з моментів випередив нападника і забрав у нього майже з-під ніг м’яча. Коли ввів його у гру, то відчув поколювання у пальці. Після гри біль уже не відчувалася, провели лише два тренування перед кубковою грою з Кременем. На передматчевій розминці отримав удар м’ячем по пальцю, відчув сильний біль. Виходить, кістку ще більше доламав, сподівався, що нічого страшного і всю гру провів із переломом руки. Після матчу з Кременем наступного дня зробив рентген, одягли гіпс. Минуло 17 діб, цієї п’ятниці мали зняти гіпс, але лікарі вирішили ще тиждень його поносити, адже тоненька кістка має добре зростися. На щастя, все йде за планом.


Сайт «Табло Черкаси» повідомляє, що черкаський клуб може припинити існування. На зібранні клубу для обговорення подальших кроків існування футболістам запропонували розрахуватися з боргами і припинити участь у чемпіонаті або продовжити грати за ті кошти, які залишились. Наразі команда більше схиляється до першого варіанту. За інформацією Табло, 24 вересня, рішення буде ухвалено остаточно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх