Майстер-класи з гончарства та витинання у шпиталі до Дня міста

24.09.2019, 13:35 Переглядів: 1 965

 

Захід відбудеться за ініціативи Кременчуцького обласного клінічного шпиталю для ветеранів війни Полтавської обласної ради

28 вересня з 10.00-18.00 у сквері «Імені Олега Бабаєва» (біля управління охорони здоров'я) працівники КП «Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради» проведуть для містян майстер-класи з гончарства, витинання, малювання, а також тренінг з надання першої домедичної допомоги.


Як повідомляє пресслужба мерії Кременчука, напередодні Дня Кременчука та річниці визволення Кременчука від нацистських загарбників у КП «Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради» будуть проходити урочистості з вшанування ветеранів Другої світової війни та героїв, які захищають незалежність та цілісність України в наш час.


Цього року така зустріч керівників міста, колективу та друзів лікувального закладу з ветеранами відбудеться 27 вересня о 14.00. Цього ж дня у шпиталі планують відкрити І чергу водолікування з метою більш якісної реабілітації та відновлення здоров’я пацієнтів лікувального закладу серед яких учасники Другої світової війни, бойових дій на території інших держав та АТО.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх