Ловися, рибко, велика й маленька: у Кременчуці змагалися рибалки

24.09.2019, 11:36 Переглядів: 5 510

 

Кременчуцькі рибалки змагалися на вправність та найбільшу вагу. Найзапекліша боротьба точилася за друге місце, де срібний призер наловив на 20 грам більше ніж суперник

Цими вихідними на узбережжі Дніпра відбулися змагання серед рибалок «Кременчуг Фидер - 2019». Турнір відбувся за ініціативи «Рыбалка Кременчуг Украина Fishing Kremenchug Ukraine». Організатор змагань Артем Колесник поділився з «Телеграфом», що змагання проводять третій рік поспіль, як серед «мирної риби» так і серед «хижаків».


Організатор змагань Артем Колесник зі своєю сім'єю


Змагання розпочалися о 7.15 ранку й тривали до обіду. За командою - вистріл з рушниці - завершували змагання.


 


Протягом 5 годин 20 учасникам змагань необхідно було наловити риби. Переможцем змагань став той, хто виловив з Дніпра найбільше риби.


Попри сильній вітер та прохолодну погоду учасників змагань підтримували рідні. Так біля рибалки Антона зібрала найбільша делегація: дружина, сусідка та діти.


Група підтримки Антона, сам рибак на задньому плані. Не відходячи від змагань фото на згадку:)


Сусідка поділилася, що й сама любить порибалити. З рибальством її познайомив чоловік, й понад 20 років є затятим рибалкою. А ось дружина Антона Олена зізналася, що поділяє захоплення чоловіка, але на відстані.


Чоловіка в усьому підтримує й дружина Артема Колесника, вона навіть сама рибачить. Артем з династії рибаків, й він сам з шести років захопився ловлею риби. Долучають маленького сина Матвійчика, якого відпускають разом з татом на рибалку.


Змагання були запеклими й не обійшлося без обриву снасті, поломок спінінгів та сходу риби. Після звукового сигналу почалося зважування риби.


 


Переможцем став Олександр Фролов, який наловив аж 3,340 кг риби. За друге місце боролися Павло Бірюков та Антон Гудович. Фортуна посміхнулася Павлу, який обійшов свого суперника лише на 20 грам й виловив риби на 2,750 кг, а третє місце за Антоном Гудович - 2,730 кг.


 


Відзнаку Бігфіш отримав Ростислав Топко, який впіймав двох судаків вагою 310 та 370 грам. На завершення всіх частували ароматною ухою.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх