За 10 днів баскетболісти «Кременя» стартують в Кубку України

19.09.2019, 14:43 Переглядів: 2 510

  

Президент баскетбольного клубу Віктор Кобзистий розповів про зміни в складі команди, підготовку до сезону та розклад змагань кременчуцьких «слонів»

Баскетболісти «Кременя» протягом місяця готуються до старту чемпіонату у Вищій лізі та Кубку України. Як розповів «Телеграфу» президент «Кременя» Віктор Кобзистий, команду поповнили місцеві вихованці 2004 року, а також повернулися Михайленко та Клопота.


До Дня фізичної культури та спорту «слони» зіграли вдома товариські матчі з Кривим Рогом, де, на жаль, поступилися гостям. В основному в цих іграх награвали молодь «Кременя».


Зміни в складі «Кременя»


- У команді залишився Станішевський, Хаблаков, Постіл, Онокій. Повернулися Михайленко та Клопота, додали місцевих вихованців 2004 року народження. Долучили Поплавського з «Черкаських мавп», вихованця полтавського баскетболу Сидоренка та Петрова з «Золотого віку» Кропивницький, - зазначив Віктор Кобзистий. - Протягом чемпіонату можливо будемо підсилюватися, але хочеться розвивати своїх місцевих вихованців. Зараз поки стоїть проблема з спорткомплексом вищих досягнень. На даний момент для нас «стеля» - Вища ліга.


У Вищій лізі 18 команд, які поділені на 2 групи за географічним принципом. У Суперлігу піднялися «Прометей» Кам'янське та «Харківські соколи», у Першу понизився «Золотий вік». До нас опустився «Політехнік» Харків, а з першої ліги піднялися «Новомосковськ» та команда з Дніпра.


Перші ігри граємо на виїзді 


Стартує «Кремінь» домашнім матчем в Кубку України проти «Новомосковська». Попередньо матч відбудеться 2 жовтня в КДЮСШ №2. Виїзна гра запланована на 6 жовтня. Чемпіонат розпочинається для «Кременя» грою у Миколаєві 12-13 жовтня. 19 жовтня кременчуцькі «слони» зіграють у Маріуполі, 26-27 жовтня потім виїзд у Харків, а вже 30 листопада - 1 грудня запланована перша домашня гра в чемпіонаті проти команди з Дніпра.


Разом з основою «Кременя» стартують юнаки


У Вищій юнацькій баскетбольні лізі (ВЮБЛ) зіграють команди «Кремінь» 2004 року народження та дві команди «Кремінь» 2006 року народження. Завдяки Шкільній баскетбольній лізі Кременчука вдалося зібрати аж дві команди. Для юних баскетболістів 2006 років народження змагання розпочнуться 17-18 жовтня у Світловодську, а 2-й тур відбудеться у листопаді вдома. Тут «Кремінь» гратиме проти команд Світловодська, Кривого Рогу та Нікополя.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх