Бронзовий призер чемпіонату України ВК «Нафтохімік» знявся зі змагань

12.09.2019, 12:02 Переглядів: 3 830 Коментарів: 2

 

Кременчуцька команда до останнього готувалася до старту чемпіонату та Кубка України

Кременчуцька волейбольна команда «Нафтохімік», яка минулого сезону завоювала бронзу чемпіонату України у Другій лізі, знялася з чемпіонату. Про це «Телеграфу» повідомив головний тренер «Нафтохіміка» Денис Хрокало.


29 вересня в рамках Кубку України «Нафтохімік» мав у Решетилівці зустрітися з «ШВСМ-СумДУ» Суми, ВК «Решетилівка» та СК «Радіус-СДЮШОР 2» Полтава. А вже на початку листопада команда мала стартувати в чемпіонаті України Другій лізі в групі А проти команд Маріуполя, Решетилівки, Кропивницького та Запоріжжя.


Хоч й був сформований календар й «Нафтохімік» готувався до змагань навколо команди ширилися чутки про зняття її з чемпіонату. Чи правда, що команда не гратиме в цьому сезоні попри сформований календар «Телеграф» напередодні поцікався у президента волейбольної команди «Нафтохімік» Василя Хоменка. Він нас запевнив, що з командою все добре, готуються до змагань і вже цього тижня має бути проплачена заявка команди на сезон. Проте за кілька днів головний тренер команди Денис Хрокало повідомив, що команда знімається з чемпіонату.


Команді відмовлено у фінансуванні й «Нафтохімік» направив до Федерації волейболу України лист з відмовою участі в чемпіонаті. Згідно з регламентом ФВУ у разі зняття команди зі змагань перед початком або в ході чемпіонату України:

  • гравці отримують статус вільних агентів без сплати компенсації клубу;
  • очки, отримані в іграх з цією командою – анулюються;
  • заявочний аркуш команди в поточному сезоні анольовується;
  • заявочні внески не повертаються;
  • команді забороняється участь в будь-яких змаганнях під егідою ГО ФВУ.


В пункті про дисциплінарні та фінансові санкції вказано, якщо команда відмовилася від участі після початку чемпіонату, то команда має внести 30 000 грн до кінця чемпіонату, а також забороняється брати участь у змаганнях під егідою ГО ФВУ терміном до трьох років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

302
12 вересня 2019 12:38

Хоменко сказав, що все добре... Тільки не сказав, що Хрокало ось-ось звільниться з заводу (бо реорганізація). Що люди продовжують тікати, а тіх, хто залишився ще й скорочують. Питання підвищення зарплати взагалі не стоїть на порядку денному (мабуть, робітники будуть ще й доплачувати за можливість пройти прохідну). Обладнання зношене, три аврарії за два тижні. "Кранти" заводу!!!


11 0
1 457
28 жовтня 2019 20:23

Цитата: LYuSIYa
"Кранти" заводу!!!
не только заводу, а и подрядчикам-строителям и остальным, бо надо экономить для бени и клоуна-завод зробив це разом!!!!


0 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх