«Кременчук» обіграв латвійський «Земгале» та став бронзовим призером Donbass Open Cup 2019

9.09.2019, 13:03 Переглядів: 1 873

 

Кременчуцькі хокеїсти не дали латвійському клубу захистити свій минулорічний титул

Кременчужани впевненою перемогою 6:2 над латвійським «Земгале», минулорічним переможцем Donbas Open, завершили свій виступ на міжнародному турнірі в Дружківці. Про це повідомляє пресслужба ХК «Кременчук». Напередодні кременчужани мінімально програли польській «Краковії» - 2:3...



... та донецькому «Донбасу» - 1:2.



Таким чином, «Кременчук» взяв переконливий реванш за минулорічну поразку від латвійців 4:7, і став бронзовим призером турніру. Форвард «городян» Дмитро Орлов відзначився в цьому матчі хет-триком, і був визнаний кращим гравцем у складі української команди.


 


Уже в першому періоді кременчужани зробили гандикап у дві шайби - відзначилися Гриценко (в більшості) і Савченко. «Кременчук» впевнено контролював хід поєдинку і не дозволив до перерви латишам скоротити відставання.


На екваторі другої двадцятихвилинки «Земгале» після кидка Беговса скоротив відставання, але вже в наступній зміні своє «полювання» почав Орлов, щоб поставити перевагу у дві шайби. Сазонов через три хвилини знову вразив ворота Петкуса, і період так і закінчився 4:1, з вагомою заявкою кременчужан на перемогу.


Але в заключному періоді «Кременчук» не зупинився і продовжував нарощувати свою перевагу - двічі відзначився голами Орлов, пропустивши всього один раз від того ж Беговса, що зіграв в КХЛ за ризьке «Динамо» в сезоні-2013/14 35 ігор, і набрав 4 (2+2) очки.


Відзначимо, що в останній зустрічі на турнірі ворота кременчужан захищав Денис Сурканов. Таким чином, тренерський штаб дав зіграти в Дружківці всім трьом голкіперам команди. 6:2 - переконлива перемога підопічних Олександра Савицького.


Після гри головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький зазначив, що не все вийшло в команди.


- Ми намагалися, але команда суперника дуже хороша - потужна і швидка, тому у нас не все вийшло. Хлопці билися як могли.


- Які завдання на останній матч на турнірі з латвійським «Земгале»?


- Показати хороший хокей.


Рудольф Рогачок (головний тренер «Краковії»):


- Як і вчора, вийшов хороший матч. Ми напрацьовували свої якісь тактичні дії. У третьому періоді, ведучи 3:1, пропустили непотрібний гол, але все одно змогли довести гру до перемоги.


Вже 15 вересня о 12:30 на льодовій арені СК «Айсберг» (вул. Київська, 77) кременчужани зможуть побачити свою хокейну команду навіч - «Кременчук» прийматиме білоцерківський «Білий Барс», у своїй першій грі регулярного чемпіонату УХЛ-Парі-матч сезону-2019/20.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх