Хокеїсти «Кременчука» розпочинають сезон з домашньої гри

6.09.2019, 08:50 Переглядів: 2 127

 

Календар ігор кременчуцької команди

Першу гру в регулярному чемпіонаті хокейний клуб «Кременчук» зіграє вдома з «Білим Барсом» 15 вересня. У другому турі кременчужани зіграють на виїзді 19 вересня з «Дніпром» в Херсоні. У третьому - 22 вересня прийматимуть на льодовому майданчику СК «Айсберг» «Крижані Вовки». Про це повідомляє пресслужба клубу.


Регулярний сезон розпочнеться 14 вересня матчем між фіналістами минулого сезону - «Донбасом» і «Дніпром». Цей поєдинок відбудеться на домашній арені донеччан в Дружківці. З повною версією календаря ви можете ознайомитися за посиланням.


Регулярний чемпіонат буде складатися з 120 матчів. Таким чином, кожна команда проведе по 40 ігор (20 - вдома, 20 - на виїзді). Більшість матчів пройдуть в середу, четвер, суботу та неділю.


Регулярний чемпіонат триватиме до 7 березня.


Як і в минулому сезоні відбудеться три стадії плей-офф: 1/4 фіналу буде зіграна до двох перемог однієї з команд, а 1/2 і фінал - до чотирьох перемог. Як і раніше, 1 і 2 команди за підсумками регулярного чемпіонату потраплять відразу в півфінальну серію, а в 1/4 фіналу зустрінуться команди, що зайняли 3-6 і 4-5 місця в турнірній таблиці.


У календарі враховані дати під проведення All Stars Games UHL. Також враховуються дати проведення церемонії «Зірки хокейного року», яка була успішно проведена в минулому році.


З метою забезпечення максимальної кількості теле- і інтернет-трансляцій матчів в розкладі можливі зміни. У календарі матчів враховані побажання клубів, транслятора, IIHF щодо міжнародних пауз.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх