Подай проєкт: у Кременчуці стартував «Громадський бюджет-2020»

6.09.2019, 08:16 Переглядів: 1 979

 

Потенційний автор може подати до 4 проектів

5 вересня у Кременчуці дали старт «Громадський бюджет-2020». Наступного року, в рік реалізації громадських проектів, з міського бюджету виділять 10 млн. грн. Це на 4 млн. грн. більше, ніж у попередній період.


Відтепер подавати ідеї можуть усі, кому є більше 14 років. Потенційний автор може подати до 4 проєктів (максимум по 1 проекту в кожній з категорій).


Голосування за обрання переможців «Громадський бюджет» триватиме упродовж 1 місяця. Свій голос на користь того чи іншого проєкту учасники голосування можуть як через сайт, так і через департамент «ЦНАП», управління по роботі із зверненнями громадян виконавчого комітету Кременчуцької міської ради та контакт-центри.


Громадські ініціативи можна подавати в таких категоріях: комунальні проекти в комунальних закладах відкритого типу, малі проекти в 11 секторах міста та соціальні.


Також збільшена кількість переможців в категорії «Великі проєкти» - до 2 переможців, в категорії «Комунальні проєкти» - до 5 переможців, в категорії «Соціальні проєкти» - до 2 переможців. Кількість проєктів переможців в категорії «Малі проєкти» не змінюється.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх