З феєричної перемоги стартував ХК «Кременчук» в Kremenchuk Open Cup-2019

30.08.2019, 15:05 Переглядів: 2 406

 

Змагання проходять на льодовій арені «Айсберг»

29 серпня у Кременчуці стартував передсезонний турнір Kremenchuk Open Cup-2019. У першому матчі зіграли чемпіон і віцечемпіон України - «Донбас» (Донецьк) і «Дніпро» (Херсон). Перемогу святкували хокеїсти з Донецька з рахунком - 3:2.


У другому матчі першого ігрового дня на Kremenchuk Open Cup-2019 «Кременчук» розгромив «Білий Барс» 6:1. За рахунок забитих і пропущених шайб з трьома очками кременчужани очолили турнірну таблицю турніру. 


ХК «Кременчук» - «Білий Барс» 6:1 (3:0, 0:0, 3:1)


ХК «Кременчук»: Сурканов. Колугін, Султеєв, Григорян, Боєвих, Грицьких, Александров, Бобрусєв, Донч. Савченко, Жеребцов, Варава, Гриценко (А), Зайцев, Кисельов (К), Свищєв, Ворона, Серанов, Созонов, Орлов, Пукс.
«Білий Барс»: Кучер (Пеленський с 55:37). Таран, Васильєв, Алексюк Вол., Гребеник, Логач, Ядловський, Грицюк, Буняк. Куцевич, Шаманський, Лесніков, Панченко, Ружников, Бородай, Дурдиєв, Качан, Ромахін, Алексюк Вал., Середницький, Грабовецький, Симчук, Зазовський, Петрошенко, Андращук.
Голи: 1:0 – Пукс (Колугін, Грицьких, 01:41), 2:0 – Кисельов (Зайцев, Данч, 07:24), 3:0 - Савченко (Пукс, Боєвих, 15:11), 3:1 – Декало (44:21), 4:1 – Серанов (Зайцев, 47:11), 5:1 – Гриценко (Орлов, Грицьких, 54:10, 6:1 – Кисельов (Зайцев, 55:37).


Вже у першому періоді кременчужани зробили вагомий гандикап у три шайби - відзначилися Пукса, Кисельов і Савченко. У другій двадцятихвилинці і початку третьої команди більш 24-х хвилин не могли вразити ворота один одного, поки «барс» Декало не розмочив «рамку» Сурканова. Але це тільки заохотило господарів і вони змогли ще тричі відправити шайбу в ворота «Білого Барса», довівши справу до розгрому 6:1. Дубль оформив Кисельов, відзначилися Гриценко і Грицьких.



Після гри капітан ХК «Кременчук» Микола Кисельов поділився своїми враженнями. 


- Як Вам перший матч?
- Почали, начебто, непогано, але все одно після важкої підготовки, яку ми пройшли, Вкачуємося поки і шукаємо партнерство в кожній ланці. Всі нові ланки, всі там зіграються, стараються. Було дуже багато сумбуру, але все одно результат на табло. Без цього нікуди, завтра буде ще важче, але потім з кожною грою буде все легше-легше, тому що після навантажень відпустить, голова посвітлішає. Все буде нормально.


- Ви сьогодні були капітаном, як Вам?
- Я вже був капітаном молодіжки в Череповці два з половиною роки. Трошки окрилює, скажімо так.


- Що говорили партнерам в роздягальні?
- Удачі побажав усім, намагався бадьорить, налаштовувати. Коли були видалення, перепади всякі, намагався робити, щоб команда налаштовувалася і билася кожну хвилину.


- Чули, як трибуни скандували: «Миколу Кисельова з ювілеєм»?
- Було приємно, що вболівальники пам'ятають, не забули ще за літо (посміхається).


- У вас в трійці нападу новий центр?
- З Серановом зіграли, вважаю, непогано. Ну і на тренуваннях ми вже починали зіграватися, і зараз по суті граємо в свій комбінаційний хокей, який у нас і був з Зайцевим удвох. Наш новий центральний допомагає і розуміє все. Більш-менш непогано, поки все добре.


- Наступний поєдинок проти «Дніпра»?
- Тільки на перемогу будемо йти, тому що інших варіантів немає. Ми для цього сюди і приїхали, щоб вигравати. Будемо намагатися. Запрошуємо вболівальників на завтрашній матч, щоб підтримували нас ще більше і голосніше, щоб ми вас чули. Ми вас любимо!


Сьогодні, 30 серпня, «Кременчук» о 18:30 зіграє принциповий матч проти херсонського «Дніпра».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх