Не встигли на море - в Аквапарк Polo City встигнете завжди!

30.08.2019, 15:00 Переглядів: 11 113

       

Сезон розваг у Аквапарку Polo City в самому розпалі. Тож навіть, якщо відпустка цього літа вам не світить, море пригод та хвилі екстремальних задоволень чекають щодня.

У літа своя романтика – тепле яскраве сонце, ніжна золотава засмага на шкірі, великий надувний матрац на двох та звичайно ласкаві хвилі води, що дарують жадану прохолоду та заспокоєння. А чи знаєте ви, що літо можна подарувати? І для цього зовсім не обов’язково мчати до турагенції і витрачати нечувані кошти на закордонну путівку. Значно дешевше придбати абонемент на відвідування Аквапарку Polo City. Він дає можливість організувати неймовірний відпочинок протягом цілого літа.


Не треба підлаштовуватися під відпустку, наявність залізничних або авіа квитків, з рештою, не доведеться навіть прощатися з важливою роботою або відповідальним проектом. Часом розпоряджаєтесь лише ви, вам і обирати – велелюдні вихідні чи тихі будні. Аквапарк чекає завжди, щоб здивувати одинадцятьма фантастичними атракціонами, величезним плавальним басейном, вишуканою SPA-зоною, безпечним дитячим басейном та смачним меню від вправних кухарів відомого у місті ресторану «Івушки».


Ще одна важлива перевага відпочинку в рідному місті – можливість обрати не тільки день, але й погоду! Будь-який позаміський відпочинок може зіпсувати звичайний холодний вітер. Вдома ж негоду можна пересидіти на дивані, а в погожу днину з задоволенням поекстремалити у воді. Переконатися, чи підходить погода для розваг у Аквапарку, можна зайшовши на сторінку Polo City у соціальних мережах.

https://www.facebook.com/PoloCity.Kremenchug/ - адреса сторінки у Facebook

@polo_city_waterpark – для Instagram


Аквапарк Polo City відмінно підходить для святкування дня народження. А ще – сертифікат для одного відвідувача, дорослого або дитини, можна придбати у якості оригінального та корисного подарунка. До речі, цього року Аквапарк презентував фотозону для стильних фотознімків щасливих відвідувачів. Тільки не забудьте тегнути Polo City, щоб всі дізналися, як круто вам відпочивається цього літа.


Якщо ж ви хочете проінформувати максимально велику кількість людей про вас або ваш бізнес, скористайтеся можливістю розміщення реклами на стендах по периметру території закладу. Створіть яскравий дизайн борду, а все інше зробить Аквапарк Polo City.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх