Військовополонений кременчужанин Богдан Головаш повертається до України

30.08.2019, 08:22 Переглядів: 5 526 Коментарів: 5

 

На повернення полонених чекають в аеропорту

В Україну повертаються полонені українські моряки, серед яких кременчужанин Богдан Головаш, також увязнені Сенцов, Карпюк, Балух, Гриб та інші. Про це повідомив новообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на своїй сторінці в фейсбук. 


Журналісти та дипломати кілька годин чекають на обмін в київському аеропорту. В аеропорту «Бориспіль», де зібралися журналісти в очікуванні обміну, секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Данилюк, заявив, що сподівається на обмін ув’язнених між Україною і Росією, однак додав, що це коментуватимуть, лише коли все завершиться.


У той же час Офіс Президента повідомляє, що тривають перемови з повернення полонених. 



Один з адвокатів українських моряків Микола Полозов зазначив, що інформацію нададуть після того як будуть підтверджені необхідні факти. 


 


Доповнено 


Служба безпеки України офіційно повідомила, що обмін утримуваними особами між Україною і Росією в п’ятницю не відбудеться.
Про це Укрінформу заявили в прес-центрі СБУ. 


- Офіційно обмін полоненими між Україною і Росією в п’ятницю не відбудеться. Остаточної дати поки немає, - зазначили у спецслужбі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

0
30 серпня 2019 09:06

А Петрухе это оказалось не под силу, ввиду занятости решением личных корысных вопросов. Да и зачем ему решать вопрос неудавшейся провалившейся подставы? Кстати, по этому делу в ГБР зарегистрировано обращение о госизмене, что знатно нервирует порохоботов. У них возникает приступ истерии от одной только мысли что Петр Алексеич может присесть на несколько годков. И это доставляет мне неописуемое удовольствие.


29 24
1 088
30 серпня 2019 09:25

Скорейшего возвращения Богдана, живым и здоровым!


25 4
77
30 серпня 2019 09:52

Слава Богу!!!!! Скрейшего возвращения Богдана и всех наших ребят из плена!!!!

 


17 4
0
30 серпня 2019 10:15

Ура! Здоровья и терпения всем ребятам, а также их семьям!


15 2
0
30 серпня 2019 13:54

"Поздравляю всех наевшихся продуктами письмедеятельности Незыгаря.

Напомню всем "молившимся" хронологию. Сначала Незыгарь вкидывает про завершившийся обмен. Это несут в массы все, кому не лень, включая свежего Генпрокурора, который сослался на некую Анну Исламову, которая в свою очередь аргументировала скрином от Новикова, который написал у себя в телеге ПОСЛЕ телеги Незыгаря.

Полтора часа все экзальтируют и молятся.

Потом просыпается, наконец, ОПУ и заявляет "ой, всё, переговоры всё ещё в процессе, не надо доверять непроверенным источникам". Я просто напомню, что одним из таких источников всё ещё остаётся (пока не удалил) свежий Генеральный прокурор Украины."

www.facebook.com/23daphnia/posts/3078036802267463



А взагалі це жахливо. Батьків та рідних безмежно шкода. Придурки та покидьки піаряться на тому,про що навіть думати вслух не можна, доки воно не здійсниться.


10 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх