Депутат Терещенко вважає, що Кременчуку потрібні ще 3-4 майданчики вагового контролю

30.08.2019, 09:13 Переглядів: 2 229 Коментарів: 2

 

Вантажівки у місті руйнують асфальт

29 серпня на засіданні комісії з питань освіти, молоді, культури, спорту та соціального захисту населення Денис Терещенко запропонував створити тимчасову депутатську комісію, аби терміново вирішувати питання щодо ситуації з габаритним та великовантажним транспортом у Кременчуці. Він вважає, що треба домогтися встановлення ще 3-4 вагових комплексів, аби вантажівки з надлишком вантажу не шкодили дорогам міста.

 

Депутат повідомив, що після того, як у Піщаному з'явився майданчик для габаритно-вагового контролю, важкий транспорт поїхав вулицями Кременчука, тому у місті почав руйнуватися асфальт.



За думкою Дениса Терещенка, у місті з цього приводу зовсім не працює поліція, адже «поліція в Україні безправна, проте у гарній формі та на гарних машинах». Він особисто виявився свідком, коли поліцейські 3 години вмовляли водіїв на вантажівках з Полтави пройти зважування їхнього транспорту.
 

- А ще я особисто був присутній під час перевірки та бачив документи, які надавало кар'єроуправління «Кварц», де було вказано, що перевозиться вантаж вагою 23 т, а фактично у машині було 54 т, - додав він.

 
Саме тому Денис Терещенко пропонує створити депутатську комісію та почати посилено перевіряти великий вантажний та габаритний транспорт, який прямує через Кременчук, щодо дотримання вимог законодавства.
 
- Ми повинні домогтися встановлення ще 3-4 вагових комплексів, щоб зовсім перекрити місто Кременчук, бо асфальту у нас не залишиться ніде. У кого є сумніви, запрошую на німецьку трасу в Піщаному, по якій рух уже неможливий, - каже депутат.

 
За інформацією, яку надав Денис Терещенко, лише з кар'єроуправління «Кварц» щоденно виходить більше 100 перевантажених машин.
 
- От на хвилинку, зрозумійте, скільки не доотримує наша держава штрафів і що буде відбуватися з асфальтом, який є інвестицією нашого міста у наше нормальне і комфортне життя, - підсумував депутат.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: gruzovik.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

938
30 серпня 2019 11:12

Да, бачив як вони сплошняком шурували по Пугачова мимо Піщаного

"Душить" цих ненажер треба


8 2
767
30 серпня 2019 13:39

Вот тут согласен, в идеале вообще бы запретить по городу ездить массой > 10 тонн. А то что в городе фур стало немеряно то так и есть. То же обратил внимание. Ломают асфальт, нарушают что можно. Вчера лично был свидетелем как фура с Московской, с стороны понтонников, перед мостом пивзаводским(Дыра привет!), повернула налево в город. Хотя там висит знак запрета.  Душите эти фуры в городе, за это будет почёт и уважуха Денису Терещенко.


5 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх