На орден «За заслуги перед містом» у Кременчуці вже три кандидатури

27.08.2019, 17:04 Переглядів: 3 790 Коментарів: 5

З'явилася третя кандидатура на нагородження — Олександр Ярошенко, директор і засновник ТОВ «Фабрика рукавних фільтрів»

27 серпня депутатська комісія з питань екології та земельних відносин розглядала питання порядку денного сесії міськради, що відбудеться 3 вересня. Серед них — і нагородження орденом «За заслуги перед містом», яке традиційно відбувається до Дня міста.


До двох кандидатур, про які ми писали раніше (посла Литви Гвідаса Кєраушкаускаса та заступника голови громадської організації «Міська організація ветеранів» Володимира Грищенка) у проєкті рішення сесії додалася ще одна: Олександра Ярошенка, директора і засновника ТОВ «Фабрика рукавних фільтрів». Нагородити його пропонується «за значний внесок в економічний розвиток міста, його промислового потенціалу та експорту кременчуцької продукції на світові ринки, створення нових робочих місць, активну громадську діяльність».


Клопотання щодо цієї кандидатури подало КП «Кременчук Інвест». Голова депутатської земельної комісії Руслан Ульянов попросив Павла Бедрацького, заступника директора КП «Кременчук Інвест», дати пояснення щодо цієї кандидатури.

Павло Бедрацький пояснив, що ТОВ «Фабрика рукавних фільтрів», яким керує Ярошенко, «є доволі крупним експортером, сплачує доволі значні податки». Ульянов попросив уточнити розмір податків та зарплати на підприємстві.


- Навіщо робити подання, якщо вони обмежуються лише загальними фразами? - звернувся він до Павла Бедрацького.


Депутати Олександр Роженко підтримав: слід подати інформаційну довідку. Комісія попросила таку довідку на наступне засідання - 30 серпня.


Керівник апарату міської ради Наталія Карпенко додала, що орден — це почесна відзнака, заснована міською радою, яка не дає його власнику ніяких пільг. Загалом за всі роки цю нагороду отримало 96 кременчужан.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

294
27 серпня 2019 20:56

Вважаю, що міська рада має відмічати своєю відзнакою тих людей, які дійсно зробили для міста та його громади непересічні речі.

 

Якщо на відзнаку висувається бізнесмен, то це висування має грунтуватись щонайменше на меценатстві ( профінансував створення скверу або придбав або передав місту будівлю, або, як родина Матицинів, оплатив створення вітражу в музеї,  або передав місту цікаву колекцію картин або інших речей, або утримує за власні кошти спортивну команду тощо) та зразковою сплатою податків до місцевого бюджету. 

 

І тоді у рішенні щодо відзнаки слід записати, що така то людина зробила такі то речі і громада має за честь мати її серед своїх членів і увічнює її заслуги такою то почесною нагородою.

 


14 0
908
27 серпня 2019 21:15

А чого нашого безсмєнного нардепа немає? smirksmiley


3 3
604
28 серпня 2019 08:54

Загалом за всі роки цю нагороду отримало 96 кременчужан

А список 96 можливо побачити?



Раніше була нагорода:"Почесний громадянин Кременчука.З нею були і пільги-безкоштовний проїзд в міському транспорті і щось по кварт платі.Останнім почесним громадянином став Черниш-керівник фракції ригів в міськраді.Це звання ві виміняв у бабаєва за голосування відносно вирубки дерев і розміщення в парковій зоні магазину "Білла".Не важко здогадатись,що за це отримав покійний.

А що вийшло з "Білли"-самі бачите.


4 3
294
28 серпня 2019 15:55

Цитата: mangust-1
Останнім почесним громадянином став Черниш-

Останніми почесними громадянами стали Тамара Просяник та Михайло Загірняк


1 0
181
28 серпня 2019 20:52

А що они сотворили для города больше чем простой работяга из тех которые каждый день делают свою работу шоб было чище, светлей, теплей, спокойней ...  , а тут не знамо хто мабуть опять (бабло решает всё)


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх