Кременчуку дали трішки грошей, у тому числі на реконструкцію в «будинку-катастрофі»

27.08.2019, 08:15 Переглядів: 3 576 Коментарів: 2

Місто отримає 693 тисячі гривень в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

До міського бюджету Кременчука внесуть зміни з урахуванням 693 тисячі гривень у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, їх ухвалили 23 серпня рішенням виконкому з наступним затвердженням на сесії. Гроші підуть на проєкти, які пройшли відбір в рамках Програми. Хоча наразі перерахованих коштів з Держбюджету не вистачить повною мірою на жоден проєкт, проте надалі передбачається фінансування за рахунок кредитних коштів Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), гарантом за кредитом виступає держава.


Сума, виділена Кременчуку, розподілиться так:


- 556,2 тис грн — на реконструкцію будівель колишнього стаціонару шкіряно-венерологічного диспансеру (У Крюкові) під Кременчуцький міський Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів (повна вартість реконструкції — 53 млн грн);




- 136,82 тис грн — на реконструкцію нежитлових приміщень у житлові у будинках на вул. Молодіжна, 5 (майже поверх) та Східна, 20.



Ці приміщення на даний час не використовуються, вони на балансі КГЖЕП «Автозаводське», яке й ініціювало їх реконструкцію під квартири. Про один із цих будинків на Східній, 20 ми писали, як про будинок-катастрофу: у нежитловому приміщенні вирізані батареї, а мешканці скаржаться на теплові втрати та шалені рахунки за опалення. Як сказав міський голова Віталій Малецький, після перебудови квартири можна буде виділити переселенцям.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
27 серпня 2019 11:50

"...Східній, 20.." Тут хватит 2-ве пачки кирпича,1-н каменщик+1-н подсобник + цемента мешков 10 по 50 кг. песок за дамбой вода в подвале, заложить проемы оконные да и дверной тоже снаружи smile


1 0
184
28 серпня 2019 10:10

Судя по делам краеведческого музея, где уже новая лепнина отваливается, а реставрация пожирает милионы городского бютжета, этих 693тгр не хватит меру на туалетную бумагу.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх