На дитячому майданчику, що на Молодіжному, з піску стирчать металеві прути

7.08.2019, 15:31 Переглядів: 4 958 Коментарів: 3

 

Від старих металевих конструкцій залишилися кількасантиметрові «пеньки», які «ростуть» біля дитячої гірки

До редакції «Телеграфа» звернулася кременчужанка Наталя, мешканка Молодіжного. Жінка поскаржилася на дитячий майданчик, розташований біля ЦНАПу, що на вулиці Героїв України, 11А.


Наталя звернула увагу на металеві прути, які стирчать з піску в кількох десятках сантиметрів від ігрової конструкції. Жінка вважає, що подібне «сусідство» небезпечне для дітей, адже це загрожує травмами. У контексті цього випадку жінка згадала про травмування маленької кременчужанки у дитячому садку: дитина впала на стільчик і вдарилася об металевий болт.


 

 

 



Металеві «пеньки» стирчать не лише на території майданчику, а й на місці для паркування автівок перед ЦНАПом.


 


Також жінка вважає, що дитячий майданчик має бути огороджений по всьому периметру, а не тільки з однієї сторони. Наталя розповіла, що одного разу побачила на майданчику двох мотоциклістів. Після того випадку почала скаржитися владі.


 


Цей майданчик встановили, за словами кременчужанки, у листопаді 2018 року. Так би мовити під відкриття ЦНАПу.


Наталя стверджує, що наприкінці червня цього року у письмовому вигляді скаржилася у виконком. 6 серпня жінка надала фото відповіді на її звернення. 


 


У відповіді на звернення йдеться, що звернення Наталі передали на опрацювання в управління капітального будівництва. Також стає зрозумілим, що утримувати в належному технічному стані дитячий майданчик мають ОСББ, на прилеглих територіях яких той розташований.


Також зверталася до депутата Андрія Макарова, до виборчого округу котрого відноситься цей двір. До Андрія Макарова, який також є начальником Управління у справах сімей та дітей виконкому Кременчуцької міськради, звернувся й «ТелеграфЪ». Депутат підтвердив, що знає про цю проблему та написав звернення на їм'я міського голови.


Андрій Макаров зазначив, що встановленням майданчика займалося Кременчуцьке міське управління капітального будівництва. Адреса, де знаходиться майданчик, перебуває на відпрацюванні в управлінні. Також Андрій Макаров сказав, що триматиме цю проблему на контролі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 088
7 серпня 2019 15:40

Delete.


1 1
767
7 серпня 2019 16:00

Ну всё по нашему. Ни кто не виноват, виноваты сами + отписки. Быстрее будет взять болгарку и самим спилить, чем ждать этих кровосись.


15 1
4 392
1
7 серпня 2019 18:16

Цитата: Solenoid
Быстрее будет взять болгарку и самим спилить, чем ждать этих кровосись.
на прошлой неделе-перестала гореть лед лампа в подъезде на этаже-никто даже лаптёй не пошевелил за неделю, а я не видел что не горит.Позвонил в упр компанию-через день все работает! а люди живут совком...


6 7

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх