Кременчужани скаржаться на діряву пішохідну доріжку на Крюківському мосту

2.08.2019, 15:29 Переглядів: 3 264

 

У мерії кажуть — надіслали лист «Укрзалізниці», та відповіді наразі не отримали

До редакції «Телеграфа» звернувся кременчужанин Сергій Іванович. Він щодня перетинає Крюківський міст по пішохідній доріжці. За його словами, десь із місяць тому з правого боку (у напрямку руху до Крюкова) перекладали кабель, і після цього так і не привели до ладу пішохідну доріжку біля стиків: на місці «розкопок» стирчить арматура. Тобто це — пряма небезпека для пішоходів.


  


- Я тричі звертався у службу допомоги мера 1563, але ситуація не змінюється, і відповіді мені ніякої не надали, - каже Сергій Іванович.


У службі контролю оперативної обстановки 1563 нам підтвердили, що отримали звернення про незадовільний стан пішохідної доріжки на мосту (одне зі звернень зареєстроване 18 липня). Виконком направив відповідний лист «Укрзалізниці», оскільки їй належить об'єкт. Та відповіді на свій лист від «Укрзалізниці» наразі у мерії не отримали.


 


Нагадаємо, міська рада не раз виходила з ініціативою прийняти до комунальної власності дорожнє покриття мосту від «Укрзалізниці». Проте в «Укрзалізниці» відповіли, що дорожнє покриття не значиться в них на балансі. Листування мерії з державними органами теж не мало результату.


Втім, у мерії є засоби впливу на порушників правил благоустрою міста. Так, кременчужан викликають на адмінкомісію і штрафують за купу щебеню чи піску на вулиці у приватному секторі. Проте жодного разу не було випадку, коли б за порушення правил благоустрою штрафували б організації чи установи за розриття на дорогах.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх