З 2020 року у кременчуцьких тролейбусах планують запустити автоматизовану систему оплати проїзду

1.08.2019, 16:01 Переглядів: 3 162 Коментарів: 2

А із 2021 вона запрацює і в маршрутках

З 2020 року у кременчуцьких тролейбусах планують запустити автоматизовану систему оплати проїзду. Відповідний проект регуляторного акту презентували на засіданні робочої групи з питань реалізації Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».


Введення такої системи дозволить підвищити прозорість та точність обліку фактично наданих послуг перевезення пільгових та інших категорій пасажирів, отримання повної та достовірної інформації про виконану транспортну роботу та обсяги пасажироперевезень на різних маршрутах в різні часові періоди, оптимізувати використання рухомого складу та маршрутної мережі міста, організувати безготівкову оплату проїзду на міському пасажирському транспорті тощо.


Попередньо планується, що автоматизована система обліку оплати проїзду з 1 січня 2020 року поступово запрацює в комунальному пасажирському транспорті, а через рік, із 1 січня 2021 року, електронними квитками зможуть користуватися і в маршрутках.


Ознайомитися з проектом  регуляторного акту «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті незалежно від форм власності в м. Кременчуці» можна за ТУТ.


Раніше мерія обіцяла електронний квиток кременчужанам у 2018 році. Потім новацію відклали на рік - мер Віталій Малецький заявив, що вона буде впроваджена у лютому 2019 року. Обіцянки переходять з року в рік. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
1 серпня 2019 16:42

Наконец-то. Давно пора.


6 0
157
1 серпня 2019 17:01

главное что б до ума довели, а то будет как с котельной на Раковке


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх