Кременчуцькі хокеїсти розпочнуть сезон 14 вересня

1.08.2019, 13:03 Переглядів: 1 586

 

Командам продовжили термін подачі заявок

Українська хокейна ліга продовжує підготовку до чергового, четвертого сезону в своїй історії. Виконавчий директор УХЛ Олексій Брага в інтерв'ю офіційному сайту розповів про учасників майбутнього чемпіонату, передсезонних турнірах і датою першого матчу сезону:


- На сьогоднішній день у нас на руках є п'ять офіційних заявок на участь в сезоні 2019/20: від «Білого Барса», «Дніпра», «Донбасу», «Кременчука» та «Крижаних Вовків». Чотири клуби вже приступили до тренувань, завтра заняття почнуться і у «Дніпра».

Раніше ми фіксували 31 липня як кінцеву дату для подачі клубами заявок для участі в сезоні. За останні два тижні ми отримали звернення від МХК «Динамо» та ініціативної групи з Києва з проханнями продовжити термін подачі заявок. Ми провели нараду з представниками клубів, і, як виняток, дали можливість харківським і київським менеджерам вирішити питання участі команд до 10 серпня.


Але ця дата вже остаточна - від кількості команд безпосередньо залежить календар матчів, який повинен бути складений якомога раніше. Це дасть можливість клубам заздалегідь спланувати логістику і заощадити кошти.


У цьому році планується проведення двох передсезонних турнірів - в серпні відбудеться Kremenchuk Open Cup, а на початку вересня пройде міжнародний Donbass Open Cup. Матч-відкриття чемпіонату буде зіграно в Дружківці 14 вересня, там зустрінуться «Донбас» і херсонський «Дніпро».


Також в жовтні в Броварах відбудеться другий раунд Континентального кубка, господарем якого став «Донбас». Наша команда зіграє з латвійським «МОГО», румунським «Брашовом» і переможцем групи А. Найближчим часом відкриється продаж квитків на ці матчі, запрошую всіх підтримати українську команду.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх