Росія повернула Україні собаку Джессі, яку захопили разом з моряками

30.07.2019, 08:20 Переглядів: 4 136 Коментарів: 1

 

Джессі перша повернулася додому, наступні - військовополонені українські моряки, серед яких кременчужанин Богдан Головаш

Собаку Джессі, яка перебувала на буксирі «Яни Капу» під час захоплення українських кораблів ФСБ Росії в листопаді 2018 року, віддали родині українського моряка Сергія Чуліби. Зараз вона в Херсонській області. Про це повідомляє Крим.Реалії.


За словами адвоката Анастасії Саморукової, після арешту українських моряків собаку забрали співробітники прикордонної служби ФСБ Росії в Керчі.


 


- Власне, переговори про те, як нам краще повернути собаку, тривали близько чотирьох місяців. У підсумку мій підзахисний Володимир Терещенко написав заяву на ім'я слідчого, в якій просив віддати його собаку Джессі своєму адвокату, тобто мені. Слідчий відповів, що не заперечує. Після отримання необхідних документів ми приїхали до Керчі і, власне, нам віддали собаку, – пояснила Саморукова.


 


Координатор групи адвокатів українських моряків, Микола Полозов розповів, що собака була на території прикордонної служби 8 місяців.


- Вона там була на ланцюзі, не сказати, що до неї там погано ставилися, ні. Її там годували, але вона все одно була в таких напіввуличних умовах. Так вийшло, що потрапила вона до них зовсім маленькою, їй було три або чотири місяці. Я коли дізнався про неї, ще, пам'ятаю, сказав, що врятуємо собачку – врятуємо і моряків, – сказав Полозов.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
30 липня 2019 11:26

Уж пэрэмога![/sarcasm]


7 14

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх